IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5-те зодии с най-остър език

13 май 2019 14 50

Знаците, чиито коментари са най-хапливи

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Някои хора по натура са по-критични, саркастични и безчувствени като изказ. Те просто не могат да се въздържат от коментарите си и понякога думите им може да подействат унищожително на човека отсреща. На тези личности им липсва чувство за такт и дипломация особено при общуване. Някои от тях не слагат цензура на думите си, просто защото са твърде емоционални и директни, и не могат да помислят малко преди да реагират.

Вижте и кои са 5-те зодии според астрологията, които невинаги избират думите си разумно:

1. Дева

Да, хората от зодия Дева може да бъдат състрадателни и разбиращи, но могат да ви оскърбят с думите си много. Те имат много остър език и винаги знаят точно какво да кажат, така че да засегнат най-силно отсрещната страна. Девите са склонни да бъдат изключително критични към себе си и към другите, а освен това коментарите им често са пълни с презрение. Негативната страна на личността на човека Дева е, че той може да бъде свръхсуров.

2. Лъв

Представителите на зодия Лъв могат да бъдат много топли и щедри, но определено имат способността (а понякога и желанието) да правят някои критични коментари. Ако се чувстват разочаровани, че хората не реагират според техните очаквания, те могат да станат покровителствени, надути и нетолерантни. Повечето Лъвове са свирепо жестоки, когато решат да бъдат откровено честни и да посочат негативите на отсрещната страна.

3. Скорпион

Ако вие захапете Скорпиона с острия си език, той ще ви атакува още по-яростно. Скорпионите са изключително прями и не се притесняват, че хапливият им изказ може да нарани другите. Представителите на този знак трудно задържат чувството на обида в себе си и обикновено реагират много остро, ако някой ги засегне. Те винаги знаят какво точно да кажат, така че да забият ножа малко по-дълбоко.

4. Рак

Може да ви е трудно да повярвате, че симпатичният, чувствителен Рак може да се държи оскърбително с хората, но той като Скорпиона, е готов да зачеркне човек, който го е засегнал пръв. Обидният коментар на човека Рак може да дойде абсолютно неочаквано. Може дори да не разберете какво сте направили, че сте заслужили неговия гняв. Бъдете сигурни обаче, все нещо сте направили, за да ядосате Рака.

5. Овен

Човекът Овен е толкова забавен и страхотен, но има моменти, когато нещо го отблъсква и изведнъж той избухва в грубо откровение. Овенът има бърз език и може да каже нещо оскърбително преди да е обмислил последствията. Той може да направи ужасен коментар в даден момент, а след малко да се държи така, сякаш нищо лошо не е казал. Той не е злопаметен, но може да бъде груб и язвителен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари