IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как месецът на раждане определя характера (2 част)

19 май 2019 14 15

Кои черти притежават родените от юли до декември

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Датата, месецът и годината на раждането имат някакво отражение върху характера на човек. За хората, които са се появили на бял свят в началото на годината, се знае, че са амбициозни и трудолюбиви, докато тези през юни са много любопитни и остроумни.

Всеки от нас има своите специфични черти. След като ви представихме кои са те за родените от януари до юни, ето какъв е характерът на тези от юли до декември:

7. Юли

Прекалено емоционални и раними личности са родените през този месец. Те предпочитат да пазят личния си живот далеч от хорските очи. Привързани са към близките си и биха дали всичко от себе си, за да може те да са добре.

Понякога емоциите им пречат да взимат правилните решения. Имат по-песимистично виждане за живота и понякога са несигурни и унили.

8. Август

Винаги весели и харизматични, те определено привличат вниманието към себе си и го обичат. Появилите се през това време от годината са уверени и определено ролята на лидер е за тях.

Тези хора имат артистични наклонности и ценят изкуството. Харесват лукса, но се радват и на малките неща в живота. В дадени моменти са арогантни и твърде упорити, защото никога не се задоволяват с малко, което дразни хората.

9. Септември

Септемврийските деца гледат много практично на всичко в живота. Те не обичат да оставят нищо на случайността, а предпочитат да планират всеки детайл, за да постигнат успех.

Родените през септември не живеят ден за ден. За тях приоритизирането е много важно. Трудно може да излязат извън зоната си на комфорт. Обичат животните и природата. Недостатъкът им е, че са прекалено критични към себе си и другите, което води до излишно безпокойство.

10. Октомври

Те са много спокойни и притежават изтънчени души. Държат да имат човек до себе си, на когото да разчитат. Винаги търсят справедливост и баланс в отношенията, които градят въз основа на мир и хармония. Наблягат на книгите, които ги пренасят в други светове.

Както и родените през други месеци, тези през октомври също са нерешителни. Те не обичат конфликти и понякога предпочитат да си замълчат. После обаче се ядосват сами на себе си.

11. Ноември

Родените по това време на годината са известни със своята страст и решителност. Често спорят по различни теми и се аргументират добре. Те са изобретателни и ученолюбиви. Могат да прекарат часове в четене и търсене на информацията, която ги интересува.

Ноемврийците лесно се сприятеляват. Що се отнася до взаимоотношения, могат да бъдат потайни, но държат да не ги лъжат. Понякога са прекалено ревниви. Невинаги могат да се приспособят добре към промените и страдат.

12. Декември

Хората, родени в края на годината, са известни със своя хумор. Те са екстроверти и обичат промените. Ето защо са по-свободолюбиви и пътуват много. Не им е нужно да имат резервация, решават спонтанно и тръгват на поредното приключение.

Тези хора са честни и на моменти доста нетактични към проблемите на другите. Това често ги поставя в неудобни ситуации. Лоша тяхна черта е, че обещават много неща, които невинаги могат да изпълнят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари