IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвети за всяка зодия как да подобри връзката си

24 май 2019 14 15

Какви грешки допускаме в отношенията ни?

Снимка - istockphoto

Снимка - istockphoto

Овен

Бъдете по-търпеливи

Представителите на зодията са отдадени партньори, но на моменти са леко нетърпеливи. За да подобрят връзките си, овните трябва да обмислят добре всяко свое решение и всяка своя дума.

Телец

Бъдете отворени към нови възможности

Телците търсят стабилността и сигурността във всяка връзка. Това обаче понякога води до скука в отношенията и бързо омръзване един на друг. Съветът към представителите на тази зодия е да се опитат да излязат от зоната си на комфорт и да разнообразят малко нещата.

Близнаци

Не губете същността си

Когато хората от зодия Близнаци са влюбени, те превръщат своя партньор в център на света. Понякога това води до пренебрегване на техните собствени приоритети, интереси и фокусиране изцяло във връзката. Тук съветът е представителите на тази зодия да помислят малко за себе си и да прекарат време в собствената си компания.

Рак

Не бъдете толкова емоционални

Раците са много чувствителни и лесно се обиждат дори от най-малкото нещо. Понякога излишно вглъбяване в дадена ситуация може да попречи на собственото им спокойствие. Представителите на този знак трябва да спрат да приемат всичко толкова лично и да се научат да бъдат по-прагматични.

Лъв

Показвайте повече чувствата си

Хората от зодия Лъв са доста разбиращи и грижовни към своите партньори. Това, което им пречи обаче е, че не изразяват често своите чувства, а се надяват другият във връзката да прочете мислите им.

Дева

Не бъдете такива перфекционисти

Девите обичат всичко да им е подредено и да решат всеки проблем, който се изпречи на пътя им. Това се отнася и за романтичните им отношения. Представителите на този знак търсят начин как да поправят всяко малко нещо във връзката си. Те дори могат да стигнат дотам, че да подтикнат партньора си да се откаже от навик, който Девите не харесват. Съветът към тях е да се опитат да потиснат тази своя критичност и да оставят нещата просто да се случват.

Везни

Бъдете по-решителни

Везните лесно се колебаят в своите решения и оставят това на партньора им. За да подобрят своята връзка, представителите на този знак трябва да започнат да взимат нещата в свои ръце, а не да чакат някой да прави това вместо тях.

Скорпион

Доверете се на хората

Представителите на зодия Скорпион трудно се доверяват. Те могат да излизат с един човек месеци наред и все още да не му вярват напълно. Това обаче трябва да се промени и скорпионите да започнат да виждат в лицето на своя партньор доверен човек, на когото могат да споделят всичко.

Стрелец

Не се страхувайте от обвързване

Стрелците са хора, които обичат свободата си и имат страх от дълготрайна връзка. Все пак това трябва все някога да се промени, защото любовта няма просто да почука на вратата.

Козирог

Научете се да се забавлявате

Представителите на зодия Козирог са работохолици и обикновено оставят всичко настрана, за да се съсредоточат върху своите професионални проекти. Понякога това вреди на отношенията им с другите, а най-много с техните партньори. За една стабилна връзка е важно козирозите да починат малко от работата си и да отделят повече време на своите любими хора.

Водолей

Невинаги сте прави

Хората от зодия Водолей вярват, че тяхното мнение винаги е правилното. В повечето случаи това не води до нищо добро в техните връзки. Представителите на тази зодия трябва да се научат да уважават партньора си и да приемат, че винаги има две мнения по въпроса.

Риби

Бъдете по-прагматични

Рибите са хора, които живеят в свой собствен свят и имат свое виждане за романтична връзка. Понякога обаче техните очаквания могат да се окажат вредни за отношенията с партньора им. Представителите на този знак трябва да се научат да гледат на нещата по малко по-реалистичен начин, за да не бъдат разочаровани.

Снимки: Istockphoto

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари