IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви демотивира най-много

21 май 2019 14 50

Кога всеки знак спира да вижда смисъл да продължава да се бори

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Понякога е наистина трудно да продължиш в дадена посока, когато си заобиколен от демотивиращи хора и ситуации. В такъв момент много хора попадат в капана на отлагането. Те сякаш забравят защо са искали да постигнат нещо конкретно и започват да се носят по течението.

Способността на човек да идентифицира това, което го демотивира най-много, може да му помогне да си възвърне мотивацията и да се върне към това, което го прави щастлив.

Но знаете ли, вашият астрологичен знак може да ви даде някои насоки по отношение на това кое е най-демотивиращо за вас.

Ето и повече по темата:

Овен

Ако дадена дейност или проект не му носи радост и удовлетворение човекът Овен започва да се чуди дали да не я прекрати. Неговата мотивация пада рязко, когато не може да използва своите умения и таланти или поне състезателния си дух. Начинанията, при които резултатите идват твърде бавно и се иска голямо търпение, също са демотивиращи за Овена.

Телец

Телецът губи мотивация, когато първоначалните планове внезапно се променят. Телците не обичат усложненията и непредвидените ситуации. Те им носят голямо неудовлетворение и ги карат да се отказват по-лесно или по-скоро да спрат да полагат същото усилие, което са полагали в началото. Телците имат нужда от ясна структура и добре-обмислен план.

Близнаци

Когато имат твърде много възможности и избори цялата мотивация на Близнаците се изпарява. Те са нерешителни по природа, а многото опции по-скоро ги изнервят, отколкото да ги радват. Те просто не знаят какво да правят и какво решение да вземат и започват да се съмняват в себе си, във волята си и в силата на характера си, което е наистина демотивиращо.

Рак

Хората от тази зодия си падат песимисти и лесно губят мотивация, когато нещата изглеждат твърде трудни, за да се получат. Те автоматично смятат, че предстои най-лошият възможен сценарий, като са убедени, че ще се провалят и затова изобщо не се опитват. Затова те имат нужда от близък човек, който да ги насърчава и да им напомня, че са способни.

Лъв

Хората от този зодиакален знак обичат да са център на вниманието. Когато другите ги пренебрегват, умишлено или не, Лъвовете губят своята мотивация. Представителите на тази зодия са енергични и уверени екстроверти, но стават доста непродуктивни, когато се намират във враждебна, завистлива среда или пък ако не получават заслуженото внимание.

Дева

Девите могат да се демотивират бързо, когато се почувстват претоварени. Ако имат прекалено много работа за вършене и твърде много ангажименти, те започват да се притесняват, че никога няма да успеят да завършат задачите си, а това ги отчайва. Девите не обичат половинчатите работи и липсата на време може да ги победи психологически.

Везни

Везните губят мотивация най-често, когато осъзнаят, че не живеят според очакванията си. Несъответствието между реалност и фантазия може да се превърне в проклятие за Везните. Хората от този знак често очакват някой да им даде рецептата за успешен, охолен и спокоен живот и те наготово да я спазват, без да полагат извънредни усилия за този успех.

Скорпион

Представителите на този знак губят интерес към всичко, когато открият, че фактите и действителността не се препокриват с първоначалната информация, която са имали за нещо конкретно. Скорпионът цени истината изключително много, а лъжата го демотивира тутакси. Това важи и за личния и за професионалния му живот.

Стрелец

Хората от тази зодия губят всякаква мотивация, когато се отегчат от нещо конкретно. Стрелците обичат изненадите и неочакваните събития. Ако всичко в живота им е твърде подредено и твърде предвидимо, те започват да се чувстват като главен герой в скучен филм. Животът по предварителен сценарий, определено не е лесно поносим за хората от този знак.

Козирог

Почти всичко може да смаже мотивацията на Козирога, но той просто не го показва, защото е цар на самоконтрола. Хората от този знак имат нужда да бъдат насърчавани и вдъхновявани от страна на своите близки, за да се движат напред. Те иначе лесно се отчайват от контактуването с недостойни хора и/или от несправедливите събития, които се случват в живота им.

Водолей

Хората, които им казват „не“, са голям демотиватор за родените под знака на Водолей. Представителите на този знак имат големи мечти и ако някой се опита да ги ограничи или да им обясни, че нещата не могат да се случат по техния начин, това ги разстройва дълбоко. Ограниченията от всякакъв вид и характер убиват вдъхновението на човека Водолей.

Риби

Рибите се демотивират най-бързо и лесно, когато се сблъскват със страшни (според тях) ситуации. Ако нещо плаши човека Риби, той по-скоро ще избяга далеч, отколкото да се опита да се пребори. Рибите не обичат да се изправят очи в очи със страховете си. Те биха го направили, само ако усещат силната подкрепа на най-близкия си кръг от хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
za sebe si znaia to4no kakvo iskam i s kogo iskam da se slu4i tova i po kakuv na4in . govoria bez tulkuvania .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар