IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разходка до Големия бариерен риф

31 май 2019 11 50

Шанс да се повозите на подводница

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Транспортната компания Uber с партньорство с австралийския щат Куинсланд предлагат нестандартна услуга. В продължение на четири седмици клиенти ще имат възможност да си поръчат подводница от Uber, за да посетят Големия бариерен риф. Желаещите ще могат да се насладят на красива гледка за един час като цената е 2060 долара за двама души, включваща превоз с хеликоптер до точното място на подводницата.

Това, което се изисква от клиентите е да посочат Големия бариерен риф като крайна дестинация за тяхното пътуване. След това оператор от Uber ще се свърже с тях, за да потвърди поръчката. Освен това потребителят ще бъде попитан за своето тегло, тъй като това е от огромно значение за експедицията.

Снимка: Reuters

Всяко едно пътуване ще допринесе за запазване на най-голямата система от рифове в света. Заради климатичните промени, избелването на коралите и твърде многото хора, които го посещават, Големият бариерен риф е много лесно разрушим.

От Uber предупреждават, че местата са ограничени и експедицията ще продължи само до 18 юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари