IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 май

28 май 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Тонусът ви е нестабилен. Дозирайте натоварванията. Ако е възможно да отложите важните срещи и разговори направете го, защото може да сте леко разсеяни и да пропуснете нещо съществено. Някои неща няма да се получат от първия път, не го преживявайте драматично.

Телец

Нищо съществено няма да се случи. Довършете започнатото. Текущите занимания няма да ви затруднят и с тях ще се справите на „автопилот“. Разговор с близък приятел ще активира въображението ви.

Близнаци

Много въпроси ще ви вълнуват днес, но едва ли ще намерите точни отговори на повечето от тях. Няма да са ясни нито очакваните резултати от работата ви, нито методите, които трябва да приложите. Не е изключено да ви направят внезапна проверка, заредете се с търпение.

Рак

Колкото и да са интересни идеите които ви хрумват, едва ли ще се втурнете да ги реализирате незабавно. Редувайте физическите занимания с интелектуални, за да избегнете инерцията на рутината. Ако получите оферта за пътуване, прегледайте я подробно, може да се окаже изгодна.

Лъв

Намалете инициативата, независимо че може да сте в отлична форма и с висока работоспособност. Съобразявайте се с обстановката и обективните възможности. Емоциите ще са предимно положителни и ще активират въображението ви.

Дева

Съобразявайте се с желанията и настроенията на хората от обичайното си обкръжение. Убедителни сте, но ако събеседниците ви не приемат веднага аргументите, с които разполагате, не ги притискайте. Ще се стресират. Действайте с умерено темпо, ще постигнете набелязаните резултати без излишно напрежение.

Везни

Следвайте стандартната си програма. Не стартирайте нови дейности, заемете се само с подготовката им. Любимият човек може да поведе разговор на неприятна тема. Реагирайте спокойно и не се опитвайте да го отлагате.

Скорпион

Началото на деня ще е спокойно, но не се отпускайте, приемете го като „затишие пред буря“. Заемете се първо с нещата, които са ви приятни, защото обстоятелствата ще ви принудят да преминете и към по-отегчителни. Творческият ви потенциал ще нараства с напредването на деня.

Стрелец

Не се престаравайте излишно. Настроението ви ще е нестабилно почти през целия ден и ще сте податливи на чуждо влияние. Не си струва да се захващате с непознати занимания. Достатъчно е да се справите с текущата работа и да овладеете пристъпите на тревога.

Козирог

Нищо няма да попречи на творческия ви устрем. В състояние сте да вложите фантазия даже в най-скучната и стандартна дейност, но го направете така, че да не привличате вниманието. Реакциите на хората от обичайното ви обкръжение ще ви подскажат много за отношението им към вас.

Водолей

Стремежите ви ще контрастират с тези на колегите или близките ви. Ако вие искате да се захванете за някакво предизвикателство, те ще реагират с пълно безразличие или обратно. Може да се наложи да се справите с последствията от свои предишни решения. Бъдете особено прецизни, ако крайният резултат ще има финансово отражение.

Риби

Не инвестирайте енергия в натрапчиви идеи. Колкото и привлекателно да ви изглежда дадено хрумване имайте си едно наум, че някои детайли ви убягват. Емоционалното ви състояние е стабилно и дори сложните разговори не биха ви извадили от равновесие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари