IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Само за върли фенове: Безплатен круиз „Game of Thrones“

30 май 2019 11 30

Компания привлича туристи с промоцията

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Безплатен круиз по най-известните локации, в които са снимани част от сцените в „Game of Thrones“ предлага туристическа агенция от Хърватия. Промоцията ще зарадва един фен на известния сериал на HBO и трима негови приятели.

Последният епизод от хитовата продукция разочарова много хора. За сметка на това предприемчиви търговци продължават да пускат най-различни GOT продукти, които се купуват като топъл хляб. И докато едни носят гривни и тениски с логото на продукцията и снимките на любимите си герои, други решават да привлекат клиенти като покажат къде са заснети някои от най-интересните сцени от 8-ия сезон на един от най-гледаните през последните месеци сериал.

Мераклиите за безплатно пътуване, което започва на 8 август, трябва да се регистрират с име, телефон за връзка и имейл на сайта на хърватската агенция за круизи. Освен тези данни, те трябва да напишат кои са любимите им персонажи от „Игра на тронове“.

Източник: HBO

Късметлията, който грабне наградата, ще получи специална тематична чанта с различни GOT аксесоари за път на палубата на кораба, който ще отпътува от хърватския град Сплит, който може би Емилия Кларк познава много добре, защото доста сцени с нейната героиня – Денерис Таргариен, са снимани именно там.

Плавателният съд ще мине покрай Шибеник, намиращ се в централната част на крайбрежието на Адриатика. В града са снимани сцените за Бравос. Предвидена е и спирка на Кралски чертог – столицата на Седемте кралства на Вестерос, която в реалния живот се намира в стария град Дубровник.

Круизът, който ще бъде без пари за четирима души, ще завърши с тематично парти.

Все още не е ясно на коя дата ще бъдат изтеглени победителите.

От компанията уточняват, че условието е записалите се да имат 18 години. Иначе всички останали, които искат да пътуват с тях на кораба, трябва да платят 1 895 долара за седмица, като в цената влизат нощувките, закуска и обяд, обиколката с екскурзовод и други такси за транспорт.

Източник: IStockphoto

Нещата, които звездите от „Игра на тронове“ взеха за спомен

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари