IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 юни

1 юни 2019 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

През целия ден ще сте под влияние на типичната си упоритост. Никой не би могъл да промени намеренията ви, колкото и красноречиво да ви разубеждава. Ако се захванете със смислени дейности резултатите ще са впечатляващи, но ако решите да правите нещата просто на инат ще сте по-разрушителни и от градушка.

Телец

Твърдението „каквото трябва да се случи, ще се случи“ звучи добре, но не залагайте изцяло на него. Нищо няма да се случи без личното ви участие, така че постарайте се и правете нещата, които зависят от вас. Ще се почувствате измамени, ако залагате само на късмета.

Близнаци

Възможно е да преживеете някакво разочарование, а може би и материални загуби заради завишените си очаквания или изисквания. В състояние сте да го избегнете, преценявайте фактите и възможностите си обективно. Ако не можете да избегнете нещата, които не ви харесват поне не преувеличавайте значението им.

Рак

Необичайно дружелюбни сте и днес всичко, което е свързано с комуникация ще ви се получава много добре. Ориентирайте се към екипни дейности. Ако до момента не сте успели да оформите окончателните условия по някаква сделка, опитайте пак. Със сигурност ще постигнете желания резултат.

Лъв

Всичко, започнато днес ще се развие според предположенията ви и ще успеете да го довършите бързо. Заемете се с неща, за които са ви липсвали идеи или увереност в собствените ви възможности. Комбинацията на активност с въображение е залог за напредък.

Дева

Чувството ви за справедливост е изострено, но преди да се втурнете да отстоявате нечии засегнати интереси, помислете дали сте наясно с цялата информация и дали не оценявате фактите едностранчиво. По-неопитен приятел ще има нужда от мнението ви. Споделете опит без да давате наставления.

Везни

Тонусът ви е стабилен. Започнете деня със създаване на оптимална лична организация. Прегледайте започнатите дейности и преценете какво бихте могли да завършите, след което се хванете енергично за работа. Готовият резултат ще ви осигури допълнителни приходи.

Скорпион

Всяка ваша дума или постъпка днес ще има дългосрочно отражение върху ежедневието ви. Може да си осигурите бърз напредък, но може и много да си навредите, така че преценявайте реакциите си разумно. Не разчитайте на разбирането на околните, а на чувството си за мярка.

Стрелец

От една страна сте податливи на влияние и може да ви убедят да правите неща, които не ви харесват. От друга, преследвайки целите си, сте склонни да манипулирате хората от най-близкото си обкръжение. Търсете компромисни варианти и не стигайте до крайности, които биха навредили на отношенията ви.

Козирог

Бодри сте и работоспособни. Дори най-трудните занимания ще ви се получават като на шега. Някой от близките ще ви направи приятна изненада, с която допълнително ще повиши настроението ви. Излет сред природата би бил идеалното развлечение за ден като този.

Водолей

Отдайте се на хобито си, интелектуални занимания или на близките приятели и любимите хора. Избягвайте трудоемките и отговорни дейности. Не сте в благоприятна позиция за стартиране на нови проекти. Опитайте се да постигнете равновесие между физическото и психическото си състояние.

Риби

Стремежът ви към социални контакти е по-силен от обикновено. Склонни сте да водите разговори на всякаква тема, опитвайки се да блеснете със знания. Отстоявайте мнението си без да превръщате разговорите в спор. Ще се окажете губещата страна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари