IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за месец юни

1 юни 2019 10 45

Ще имате ли късмет?

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви месечен хороскоп за юни 2019, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Напрегнат месец и динамичен. Контактите ще са интензивни. Често ще се налага да се справяте с допълнителни задачи. Ще имате възможност да участвате в различни видове обучение и би било грешка да не се възползвате. Не е изключено да ви поканят в екип, работещ върху нов проект. Ще е крачка напред в професионалния ви напредък. Няма да е лесно, както се казва „пътят ще е широк, но трънлив“. Във ваша полза е да сте по-социални, по-сдържани и готови за компромиси, когато се наложи. Колкото и да е висока квалификацията ви не прибързвайте с изказванията и предложенията, ако сте в нов колектив. Увлечени в работа не забравяйте близките, семейството и любимия човек. Точно на тях можете да разчитате в трудни моменти.

Телец

Противоречив период, приемете го като тренировка за търпението и разумността си. Добрата новина е, че най-вероятно ще получите допълнителни приходи. Е, няма да станете милионери за един ден, но ще са достатъчни, за да можете да си позволите някои предпочитани от вас развлечения. А както е известно, представителите на вашия знак са любители на изтънчените удоволствия. Наградите, бонусите или каквито и да било други финансови постъпления ще са за ваша предишна работа и ще ви зарадват, защото ще са висока оценка за старанието ви. Ще отхвърлите окончателно материални проблеми, които ви безпокоят от известно време. Изразходвайте средствата си разумно и с мисъл за по-далечното бъдеще. Отношенията с шефа, колегите и дори близки приятели на моменти може да са доста взривоопасни. Често ще попадате в ситуации на неразбиране. Овладейте се, за да избегнете разправии, за които бихте съжалявали. Не забравяйте да благодарите за полученото добро.

Близнаци

В благоприятна позиция сте и през този месец ще можете да се покажете в най-добрата си светлина. Целенасочени сте, активни, но в известна степен и честолюбиви. Ще стабилизирате авторитета си, ще повишите качеството на работа и е много вероятно да напреднете в служебната йерархия. Ако не промените позицията, то най-малкото ще повишите леко приходите си. Действайте обмислено и не се надценявайте. Въздържайте се от щедри обещания, изречени в момент на възторг и ентусиазъм, защото ще трябва и да ги изпълните. Не оставяйте неразплатени задължения като такси, глоби и лихви през този месец, но и не правете излишни разходи. По отношение на финансите е желателно да се придържате към „златната среда“. Предстоят нови запознанства с хора, чието присъствие ще се отрази видимо на ежедневието ви.

Рак

Най-важната ви задача през този месец ще е не да напреднете, а да запазите позициите си и спокойните взаимоотношения с хората от обичайното ви обкръжение, което включва не само колегите и семейството, а и съседите в известен смисъл. Не реагирайте на провокациите и не инициирайте спорове, обречени на провал. За важни сделки, договори и големи материални придобивки е подходяща втората половина на месеца. Енергетиката ви ще е стабилна, но за да напреднете ще ви е нужна правилна стратегия. Доста занимания ще намерят своя завършек, а тези, които са на финалната права ще донесат и приходи. Не бързайте да ги харчите. Предстоят възможности за нови начинания, от които не бива да се отказвате. И оставете най-после случките от миналото в спомените си, гледайте напред. Само така ще установите истинските причини за неуспехите си и ще ги преодолеете.

Лъв

Общителни сте, привлекателни, но спрямо новите си контакти е задължително да сте и предпазливи. Възможно е да ви подведат и да ви създадат сума неприятности. Избягвайте промени, към които са ви подтикнали емоциите. Новото може да се окаже по-неблагоприятно от съществуващото и да съжалите за постъпките си. Може да се наложи да се съобразите с някои временни финансови ограничения. Заявете присъствието си в екипа. Ще се справите по-добре, отколкото предполагате и старанието ви ще бъде забелязано. Не е изключено да попаднете на подходяща организация или сдружение, отговарящо на неформалните ви интереси, където да регистрирате участието си. Добър начин за реализация на творческия ви потенциал и вродени таланти. Конкурентни сте и не бихте имали проблеми, ако решите да се явявате на състезание или конкурс. В средата на месеца е възможно да ви върнат сума, дадена преди време назаем. Организирайте си кратка почивка за разтоварване на психиката и „презареждане на батериите“.

Дева

Амбициите ви постепенно, но устойчиво ще се повишават, в което няма нищо лошо, стига да сте и предпазливи. Сравнявайте способностите си с тези на околните, за да се ориентирате правилно, когато сте в конкурентна среда. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, за да не претърпите материални загуби. Разчитайте предимно на себе си и избягвайте разговори, свързани с изясняване на лични взаимоотношения. Колкото сте по-сдържани, толкова по-лесно ще постигнете целите си. Ще присъствате на публични форуми (семинар, дискусия), където ще можете да впечатлите със знанията и уменията си. Изразявайте мнението си категорично, но не и настойчиво. Ще го чуят точно хората, от които зависи личният ви напредък. Не се поддавайте на изкушението да нарушите правилата и внимавайте какви документи подписвате. Контактите ви с личности от друга националност, етнос или култура ще са интригуващи. Те ще са свързани повече с персоналните ви интелектуални интереси, отколкото с професионалните задължения.

Везни

В началото на месеца може да ви възложат несвойствена работа. Преценете обективно обстоятелствата и какъв би бил ефектът от евентуален отказ от ваша страна. Дали ще си навредите, ако решите, че не желаете да се преуморите или е по-добре да преминете в режим на по-високо натоварване, но пък да стабилизирате позициите си. През първите две седмици не е подходящо да променяте важните елементи от ежедневието, в това число и работното място. Възможно е да се наложи да предприемете няколко кратки пътувания. Постарайте се да проучите всички особености, свързани с тях предварително и подробно: маршрут, цел, характеристика на бита, нивото на езиковите си познания, ако става дума за задгранична дестинация. В средата на месеца в екипа ви може да постъпят нови попълнения. Отделете време и въведете в работата по-младите си колеги. Ще спечелите уважението им завинаги. Новостите от всякакъв характер ще се случат в края на месеца и ще са адекватна награда за усилията ви.

Скорпион

Едно качество ще ви е изключително нужно през този месец и то се нарича „самодисциплина“. Предстоят интересни събития и трансформации. Много е вероятно да сменят шефа ви или собственика на фирмата, в която работите и новият ръководител да се заеме с широкомащабни промени, които ще се окажат благоприятни за вас. В случай, че развивате собствен бизнес, обаче, не е желателно да правите крупни инвестиции. Въобще, въздържайте се от каквито и да било рискове, постарайте се да не привличате вниманието и да сте по-ниски от тревата и по-тихи от водата. Не се конфронтирайте с колегите, за да избегнете възможността да ви въвлекат в интриги. Промените, които ще се случат, ще ви помогнат да осъзнаете духовните си потребности в дълбочина. Финансовите сделки, които се налага да сключите ще са при изгодни условия. Някои представители на вашия знак може да получат наследство през този месец. Не е подходящо да пътувате твърде често, а служебните командировки няма да удовлетворят очакванията ви. В случай, че не е належащо, не започвайте съдебни дела и не се включвайте в краткотрайни форми за обучение. Делата ще се проточат, а обучението ще се окаже обикновено губене на време срещу твърде високо заплащане. Ще имате възможност да представите собствените си постижения и трябва да се възползвате.

Стрелец

Приоритетите през този месец ще паднат върху съвместната работа и отношенията с близките. Още през първите дни ще се наложи да преодолеете различни затруднения от професионален характер, свързани със стари грешки (не е задължително да са ваши), с надценяване на възможностите или игнориране на важни подробности. В състояние сте да ги избегнете, ако разпределите ресурсите си разумно. Не оставяйте неразплатени задължения, след време ще попречат на инициативите ви. Отстоявайте позициите си само с неоспорими факти. Не вярвайте на обещания, ако не са обвързани с документ. В продължение на целия период ще се налага да изглаждате разни противоречия с най-близките си роднини. Дреболии на пръв поглед, но досадни. Контактите ви ще са интензивни и намесата на някой от новите познати, влиятелна личност, ще ви подскаже как да успокоите близките си и да постигнете ефекта: и вълкът сит, и агнето цяло. Среща със стар приятел, когото не сте виждали от години ще ви зарадва и ентусиазира.

Козирог

Колкото по-умерени са амбициите ви, толкова по-лесно ще ги осъществите. Събитията почти непрекъснато ще са в синхрон с предположенията ви, но не се самозалъгвайте, това съвсем не е гаранция за успех. На моменти комуникацията с шефа, колегите или конкурентите ще е доста затруднена и наситена с гафове. Спасителната тактика в такива периоди е да спазвате стриктно правилата и да не се отклонявате от задълженията си. Уверено можете да заложите на присъщия си прагматизъм. С най-сериозните проблеми ще се справите в края на месеца. Всичко ще ви се получава с много по-малко усилия, ако създадете ред както около, така и в себе си, което означава да сте наясно с мислите и приоритетите си. Не смесвайте професионалните проблеми с личните, ще подкопаете позициите си. В края на месеца съвсем обикновени ежедневни случки или разговори ще ви подскажат ефективни начини за преодоляване на разногласията с любимия човек или родителите на един от двама ви.

Водолей

Погледът ви ще е обърнат много повече към самите вас, към собствените ви желания, възможности, въображение, отколкото към професионалните задължения. Въпреки това, обаче, ще сте напълно в състояние да покажете трудолюбието и уменията си на работното място, което със сигурност ще впечатли всички участници в екипа ви. През първата половина от месеца „препъникамъните“ ще са често явление и за да ги прескочите (заобиколите) трябва твърдо да вярвате във възможностите си. Нали знаете, животът е сцена, на която вие играете главната роля. Значи е време за творчество. Следвайте фантазията си, ще намерите оригинални решения на стари затруднения, при това без да се „охарчите“ твърде много. Финансовото състояние е пряко свързано с активността ви. Рекламирайте възможностите си по всякакъв начин, участвайте в конкурси, състезания, изобщо навсякъде, където бихте могли да сразите конкуренцията. Ще се справите и ще имате много поводи да празнувате, но не забравяйте, работи добре онзи, който умее да почива добре. В края на месеца ще се случат изненадващи новости, които изцяло ще погълнат вниманието ви.

Риби

Спомняте ли си приказката за костенурката и заека, в която заекът колкото и бързо да бягал костенурката винаги присъствала на финала преди него? Как ли? Ами с хитрост. През този месец ще ви се наложи да мобилизирате потенциала си изцяло, да разпределяте ресурсите си прецизно и да прилагате уменията си многопосочно. Със сигурност няма да е лесно, но пък ще преминете през затрудненията като през „иглени уши“. Не се разсейвайте, защото няма да разполагате с много време за мислене и анализи. Не отлагайте изпълнението на спешните задачи, ще забравите нещо и ще си създадете неприятности. Стара мъдрост гласи, че когато се затваря една врата се отваря друга. Подходящо е да я приложите към хобито или друг вид предпочитания, но не и към работното място. Точно сега не бързайте да сменяте работата си. Ограничете се само до проучване на офертите и характеристиката на работодателите, които ги изпращат. Освободете се от занимания, които ви връщат назад или причиняват само загуби. Избягвайте неоснователно високи разходи за развлечения, които не са ви по джоба и участието в авантюристични инициативи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари