IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 юни

2 юни 2019 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Източник: Pixabay

Източник: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да въведете някои промени в личните си отношения. Направете ги обмислено, а не спонтанно. Помислете за последствията. Може да са налични условия за започване на общ бизнес с човек, с когото преди време сте били в интимна връзка. Ако сте готови на такава крачка, не отлагайте.

Телец

В състояние сте да съчетаете романтиката с отговорността. Ако от доста време сте във връзка, която не е юридически оформена, може би е време да го направите. Ако сте дългогодишно семейство и усещате хладина в отношенията, помислете как да ги освежите. За необвързаните представители на вашия знак не е препоръчително да се хвърлят в любовни авантюри.

Близнаци

Общителни сте и днес, присъствайки на публично мероприятие, ще се запознаете с доста хора. Ако новите връзки са насочени към бизнес или друг вид сътрудничество ще са доста успешни. Ако става дума за любовно преживяване, което ще се опитвате да запазите в тайна е по-добре изобщо да не започвате. Ще приключи скоро и няма да е от най-приятните ви спомени.

Рак

Проницателни сте и ще забележите детайли, които преди са ви убягвали. Ще са свързани предимно с приятелски уговорки или обещания, които са ви дали преди време. Ще се сетите за идея, подхвърлена уж на шега от стар приятел и за схема, по която бихте могли да я реализирате.

Лъв

Не бързайте с реализацията на внезапните си хрумвания. Дайте си време да ги осмислите и най-вече да си представите дългосрочния им ефект. Ако се налага да правите инвестиции, разчитайте само на собствени средства, привлечените ще се окажат губещи.

Дева

Ще имате възможност да изясните важен финансов въпрос или да оформите условията по дългосрочна сделка. Вероятно са намесени и ваши приятели, чието участие в обсъждането е задължително. Ще довършите започнатото с решение, удовлетворяващо максимално всички страни.

Везни

Време е да обсъдите спорните въпроси с любимия човек. Първо помислете какво ви безпокои и формулирайте ясно претенциите си. Действайте с въображение. Организирайте разходка сред природата или вечеря на открито. Приятната обстановка ще улесни разговора, дори темата да е леко стресираща.

Скорпион

Не започвайте проекти, изискващи дълъг период за реализация. В момента не разполагате с достатъчно информация, за да прецените бъдещите си разходи. По-добре се постарайте да завършите занимания, които се влачат от доста време. Сменете подхода и ще успеете.

Стрелец

Контролирайте емоциите, за да не се разделите с нещо, което смятате, че ви се полага „по право“. Прекалената самонадеяност ще ви изиграе лоша шега. Фактът, че някой е склонен да ви отстъпва не означава, че е задължително да го прави. Не злоупотребявайте.

Козирог

Кратко пътуване, организирано с развлекателна цел, ще се окаже и полезно. Невероятно добра възможност да комбинирате работата с удоволствието. Ще попаднете на информация, свързана с творческите ви интереси, която ще ви подскаже как бихте могли да получите приходи от тях.

Водолей

Разпределете дългосрочните си проекти на етапи. Направете го писмено, създайте си план на работа и отбележете творческите си хрумвания. В момента въображението и паметта ви са силни и работят в синхрон. След няколко дни няма да е така, но ще можете да разчитате на записките си, за да не пропуснете нещо важно.

Риби

Съседите ще са особено настоятелни и последователни в желанието си да общуват с вас. Изслушайте предложенията им, но предпазливо, без да изразявате позициите си. Ще ви е нужно време, за да стигнете до правилното заключение, а то е, че се опитват да ви манипулират. Не позволявайте да се случи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари