IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовен хороскоп за юни

4 юни 2019 14 50

Какво предричат звездите за романтичния ви живот?

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всеки месец носи нещо различно със себе си. Началото му винаги е несигурно и всеки от нас желае по-скоро да разбере какво го очаква през следващите дни. Това е причината да се обръщаме към астрологията, за да надникнем в бъдещето. Вижте какви изненади крие вашата зодия за следващите 30 дни в полето на романтиката.

Овен

Пътешествията ще са важни за овните през този месец. Родените под този знак имат голяма възможност през юни да се впуснат в приключение със своята половинка. Благодарение на Марс, която попада в романтичния дом на овните, техния романтичен живот рязко ще се преобърне и след 26-и юни любовният ви живот ще се промени в положителна посока и всякакви проблеми от миналото с партньора ви ще бъдат разрешени безпроблемно.

Телец

При телците любовният живот ще претърпи лека турболенция. Трябва да се оглеждат за предупреждения във връзката си. Може да има разочарования, свързани с партньора им, но тези недоразумения може да се решат само чрез разговори. Комуникацията е водеща в една връзка и Телците трябва да разберат, че говоренето с половинката им няма да им навреди, а напротив – ще оправи проблема.

Близнаци

Венера ще навлезе в Близнаци на осми юни, което ще помогне на хората, родени под този знак да се чувстват по-грациозни, по-уверени и по-магнетични. Оптимизмът няма да ги напуска и това ще се отрази положително и на връзката им.

Рак

Юни може би не е най-добрият месец за романтика при Раците, но не е и най-лошият. Може да изпитате леки проблеми в любовния живот, което ще доведе до стрес и гняв. Опитайте се да владеете тези емоции, защото този период също е подходящ да направите анализ както на връзката си, така и на самия вас. По този начин ще успеете да израснете и да промените отношението си към другия.

Лъв

Този месец ще донесе на лъвовете това, което най-много искат – внимание. Ако сте в началото на връзката си, юни ще е подходящ да намерите емоционалния баланс в нея. Но представителите на този знак трябва да внимават за здравето си през този период.

Дева

Този месец е основан на новите възможности за девите. Ако успеете да хванете момента, ще се превърнете в крал или кралица на работното място. Благодарение на Венера ще спечелите вниманието на много специален човек. Но любовният ви живот може и да не е толкова успешен колкото професионалния. Има вероятност да страдате заради обект на вашите желания.

Везни

Когато стане въпрос за балансиране между любовния и професионалния живот, този месец ще предложи няколко предизвикателства за хората, родени под този знак. Може да има леко съпротивление от половинката ви, но това няма да трае дълго. Имате възможност да поемете на пътешествие с вашия любим или пък с човека, на когото сте хвърлили око.

Скорпион

Този месец идва с обещанието за професионално изкачване, но все още не се знае дали то ще се случи. Пригответе се за разпри в любовния ви живот, а причината най-вероятно ще бъдат парите. Хората от този знак може да имат неясна преценка по някои въпроси през този месец, затова подхождайте с внимание към всяка една тема, която обсъждате с партньора си.

Стрелец

Този месец е изцяло отдаден на семейството за Стрелците. Пълнолунието на 17-и юни обещава емоционално удовлетворение за вас. Въпреки че ще има моменти, когато ще си мислите, че любовният ви живот не върви добре, винаги ще има за какво да се зарадвате.

Козирог

Въпреки че професионалният ви живот може да протича чудесно, то не може да се каже същото за любовния. Оптимизмът ви и увереността ви обаче ще ви помогнат да преодолеете спънките във връзката.

Водолей

Юни ще е месецът на домашния уют и творческо удовлетворение за Водолеите. Романтиката ще присъства в изобилие и има шансове да се наложи да избирате между повече от един любовник/ца. Ще бъдете изпълнени с мотивация да преследвате своята страст и това ще е период на артистични начинания.

Риби

Този месец ще бъде период на промени за рибите и ще донесе със себе си романтични успехи. Ако сте във връзка, има голям шанс да направите следващата крачка в нейното развитие. Ако все пак има леки разочарования, вие много лесно ще се справите с тях.

 

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари