IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 юни

4 юни 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Доста често ще се налага да променяте вниманието си от една тема към друга или от една дейност към друга. Балансирайте между професионалните и личните ангажименти. Част от битовите задачи ще се окажат сложни.

Телец

Писмо, телефонен или личен разговор ще ви принуди да действате с ускорено темпо. Ще разполагате с по-малко време, отколкото ви е необходимо, но това не е причина да притъпявате вниманието си. Давайте си сметка за детайлите, за да избегнете повторенията.

Близнаци

Опитайте се да уредите важните лични въпроси предобед, след това няма да разполагате с достатъчно време. Подхождайте предпазливо към контактите с непознати, особено ако нямате информация за социалния им статус. Не разкривайте подробности за себе си.

Рак

Очакването на важна новина или събитие ще ви направи нетърпеливи. Ангажирайте вниманието си с работа, изискваща концентрация. Така няма само да пристъпвате от крак на крак и да проверявате електронната си поща през пет минути. Следобед ще намери решение повече от един въпрос, който е бил повод за безпокойство.

Лъв

Ще попаднете на някакво противоречие или парадокс. Обмисляйте внимателно решенията си. Теорията може да се размине с практиката, но не в резултат на изключение, а в резултат на грешка. Търсете причините задълбочено.

Дева

Буквално ще ви засипят с информация по актуален въпрос. Част от нея може да е объркваща или заблуждаваща. Ще ви трябват ясни критерии за оценка, за да отделите онова, което ви е нужно. Обсъждайте съмненията си с останалите членове на екипа, за да разпределите отговорността според уменията.

Везни

Съгласувайте всички въпроси на домашна и битова тематика с близките си. Ако се наложи да свършите работа, свързана с пътуване е добре да си осигурите спътник и да ползвате собствен транспорт. Конкуренцията може да се опита да ви провокира, овладейте емоциите.

Скорпион

По благоприятно стечение на обстоятелствата ще можете да направите първата крачка към изграждането на нова и доста перспективна делова връзка. Най-вероятно ще е на доста голямо разстояние от вашето местонахождение. Езиковата бариера може да се окаже сериозна пречка, потърсете съдействие от квалифициран специалист.

Стрелец

Не пренебрегвайте сигналите за опасност от какъвто и да било характер. Ако попаднете в поредица еднакво стресиращи ситуации през деня не го приемайте за досадна подробност, а за сериозно предупреждение. Преценете дали не е добра идея да промените програмата си с предпазна цел.

Козирог

Контактите ще са разнообразни. Делови партньори, с които работите отскоро, ще покажат изключителното си уважение към вас. Отношението им може да притъпи бдителността ви. Във ваш интерес е да действате екипно, а не индивидуално.

Водолей

Спешно ще се наложи да се включите в отстраняването на някаква авария или друг неотложен проблем. Ще сте в състояние да създадете изключително добра организация. Крайният резултат ще се отрази положително на отношенията ви, ще възстановите прекъсната връзка.

Риби

Под въздействие на информация от медиите ще разширите диапазона на интересите си. Вероятно ще имате възможност да участвате в безплатна конференция или краткосрочна форма на обучение. Възползвайте се, може да не научите нищо ново, но ще се запознаете с интересни хора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари