IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венера в Телец – как влияе на зодиите? (2 част)

6 юни 2019 14 50

Променя връзките до 8 юни

Източник: IStockphotos

Източник: IStockphotos

Планетата Венера продължава да е в знака Телец. До 8 юни нейното положение ще променя връзките, интимните отношения между хората, желанията им и тяхната суетност.

Както стана ясно, хората, родени с въпросната зодия, ще са най-облагодетелствани през този период. Ще им върви в любовта, на работното място, ще се радват и на финансов просперитет. Но какво ще се случи с другите?

В следващите няколко дни Венера ще бъде в досег с планетите Сатурн, Уран и Плутон, което ще донесе както положителни, така и отрицателни последствия. Затова астролозите препоръчват хората да бъдат по-разумни в изборите, амбициозни и практични, за да избегнат по-сериозни драми.

След като ви представихме какво очаква първите шест зодии, ето за какво да се готвят и останалите:

Везни

Въпреки че Телец и този знак нямат нищо общо, те са свързани от това, че са „любимци“ на Венера. Това носи само положителни вибрации и за двете зодии. Планетата ще се фокусира върху интимните отношения на Везните. Ако до момента те са били по-стеснителни в леглото, до 8 юни ще експериментират повече в секса. Другото положително нещо е, че ще получат новини за финансови постъпления – било то от наследство или късмет от лотарията.

Скорпион

Ще ви върви в отношенията с другите – било то интимни партньори, близки, колеги или врагове. Упоритостта ви този път ще бъде надвита от желанието да слушате и помагате на околните. Яростта ви ще бъде изместена от хармония в любовта, но не забравяйте, че това ще бъде само за няколко дни. За да не си навлечете конфликти, обмисляйте внимателно всяко нещо, преди да го изречете на глас.

Стрелец

Ако представителите на зодия Стрелец са твърде стресирани на моменти, Венера в Телец идва, за да облекчи напрежението. Тя също насочва вниманието към вашето благополучие и здраве. Време е да предприемете диета, за да се погрижите за себе си. На работното място ще срещнете одобрението на колегите за прокарването на вашите идеи.

Източник: IStockphoto

Козирог

Когато Венера е в Телец, Козирогът усеща, че любовта витае във въздуха. Всички, родени с тази зодия, ще имат промени във връзката. Ако се надяват на започването на нова – ще намерят търсената половинка, ако искат нещо повече от половинката – ще го получат. Въобще, Козирозите ще се чувстват като „благословени“ до края на въпросния период що се отнася до личния живот.

Водолей

Планетата носи позитивизма в дома ви. Така че, получавате прекрасна възможност да се възползвате от нея, като прекарате повече време със семейството. В сферата на любовния ви живот не очаквайте промени, най-вече нова връзка, ако сте сами. Периодът ще ви накара да се върнете към корените си и преосмислите своите ценности.

Риби

Венера ще подобри най-вече социалните ви контакти. Няма да ви липсва внимание. Сега е времето, в което да установите кои хора държат на вас и кои ви използват. Все пак не бъдете мнителни както винаги, а се оставете на течението и създайте нови приятелства. Въпреки това, внимавайте да не оставите впечатлението на досадни дърдорковци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари