IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които не обичат общуване чрез съобщения

11 юни 2019 14 50

Не си правете труда да си пишете с тези зодии

Снимка: iStock

Снимка: iStock

В днешно време текстовите съобщения взимат превес над другите видове комуникация. Много рядко някой да вдигне телефона и да си говори един час с човека отсреща. Забързаното ежедневие рядко дава възможност на хората да седнат и да изпият едно кафе с приятел и да си поговорят за живота.

Но чрез съобщенията е трудно да се улови емоцията, която човек изразява. Колкото и емотикони да слагате след всяко изречение, пак няма как да успеете да пресъздадете чувствата, които изпитвате. Също така не можете да бъдете сигурни дали човекът отсреща се смее на шегата, която сте казали, или просто изпраща такива емотикони с безизразно лице.

Общуването чрез съобщения не е за всеки и затова тези четири зодиакални знака не обичат този вид комуникация.

Телец

Хората от тази зодия предпочитат комуникацията очи в очи. Те трябва да видят каква емоция изразява човекът отсреща, за да му повярват наистина в това, което казва. Телците все пак ще ви пишат някое и друго съобщение, но за някакви маловажни неща. Когато ситуацията стане напечена и трябва да се изглаждат неща между двама души, те предпочитат среща на живо, а не по телефона.

Везни

Везните обичат да са сред хора и особено, когато става въпрос за дискусия. Рядко биха избрали да обсъждат нещо чрез съобщения, но ако все пак им се наложи, те отново ще успеят да поддържат разговора с човека отсреща. Но пък винаги нещо ще им липсва, когато не виждат човека срещу себе си. Затова те просто биха ви поканили на кафе или на вечеря, за да се изяснят нещата между вас.

Стрелец

Рядко Стрелците имат време да погледнат към телефона си, камо ли да ви изпратят съобщение. Те се затрупват с работа, която искат да свършат за кратко време и накрая на деня просто искат да останат сами. Ако все пак имат нужда от вас, най-вероятно ще ви звъннат по телефона или ще ви изпратят гласово съобщение, но рядко ще се впуснат в дискусия чрез писане.

Козирог

Представителите на тази зодия си падат по миналото време и предпочитат да си говорят по телефона с човека отсреща. Изпращането на текстови съобщения е последното, към което биха се насочили, освен ако нямат основателна причина за това. Все пак трябва да си заслужите разговор с Козирог, затова може и да почакате малко преди той да ви се обади.

 

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Данчо от Габра (Чуку ( преди 4 години )
Козирозите са най тъпите - злобарски зодии!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар