IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да накарате хората да ви забележат по време на ваканция

16 юни 2019 13 15

Съвети за добри преживявания през лятото

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Далече сте от дома. На плажа с приятели обсъждате кое място да посетите тази вечер. Коктейлите са в ръката, а настроението е приповдигнато. Слънцето е високо и трудно може да се скриете от него, така че използвате всяка възможност да хванете така желания тен.

Тогава засичате поглед с момчето до вас и нещо във вас се променя. Не са пеперудите, които се появяват при влюбване, а най-вероятно чиста симпатия. Искате да го заговорите, но не сте сигурни дали той също ви е харесал, или просто погледите ви са се засекли по случайност.

Докато се усетите какво да направите, той вече си е тръгнал от плажа и моментът е отминал. Това няма да е последният път, когато ще проявите симпатии към човек по време на ваканцията ви. Просто топлото време и възможността за летен флирт действат на хората освобождаващо и те искат да опитат нещо ново. Но понякога притеснението оказва голямо влияние и проваля възможностите. Затова има няколко съвета, които може да ви помогнат по време на ваканцията.

Бъдете себе си

Колкото и банално да изглежда, за да бъдете забелязани, трябва да се държите нормално. Прекарайте ваканцията си така, както бихте го правили, когато сте само с приятелите си. Поръчайте си коктейл, дори два. Облечете си любимата рокля. Не е нужно да правите нещо, което не е по вкуса ви, само за да бъдете забелязани.

Отидете на тематично място

Ако посещавате дестинация за първи път, трябва да посетите ресторанти или барове, които са тематични за нея. Ваканцията е чудесно време да разширите диапазона си и да се запознаете с нови хора. Не се затваряйте в хотелската стая и не бъдете прикрепени към телефоните си. Изберете място, което ще ви предложи истинско местно изживяване.

Направете първата крачка

Ако забележите човек, който много ви харесва или пък усещате, че барманът ви прави намеци, най-добрият начин да започнете разговор е като направите първата крачка. Опитайте се да излезете от зоната си на комфорт и да заговорите красивия непознат. Също така това е добро начало за един летен флирт.

 

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари