IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 юни

14 юни 2019 05 50

Какъв ще бъде денят за всяка зодия?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Натоварването днес устойчиво ще се повишава. Работата ви ще е повече, отколкото предполагате и ще се натъкнете на затруднения. Подхождайте към тях така, че да не навредите на личните си отношения.

Телец

Състоянието на по-възрастни роднини може да предизвика безпокойство. Намесете се незабавно, ако сте в състояние да помогнете. Не напускайте преждевременно работното си място и спазвайте правилата. Не са изключени проблеми с контролните органи.

Близнаци

Един или няколко от колегите ще създадат суматоха на работното място. Поведението им ще се отрази негативно първоначално на шефа, а след това и на обстановката като цяло. Доверете се на интуицията си, тя ще ви подскаже правилната тактика.

Рак

Ще измислите компромисен вариант за казус, който в известен смисъл е навредил на отношенията ви с любимия човек. Ще установите, че причината за конфликта съвсем не е била толкова важна, колкото сте си представяли и че в конкретния случай за вас е по-благоприятно да отстъпите.

Лъв

Подходящата тактика за реализация на днешните ви замисли е да не участвате лично, а да го направите чрез някого. Преценете на кого можете да имате доверие и няма да разгласи тайните ви. Организирайте графика си така, че да избегнете комуникацията с хора, които са ви неприятни.

Дева

Нетипична задача ще привлече вниманието ви и ще се задълбочите изцяло, опитвайки се да стигнете до крайния резултат. Най-вероятно няма да разполагате с достатъчно време, затова прегледайте и всички останали текущи ангажименти. Не е желателно да пропускате предварително уговорените срокове.

Везни

Не превишавайте лимита на разходите си. Може да се наложи да ликвидирате някакви просрочени плащания, които така или иначе ще се отразят зле на финансовия ви баланс. Не се изкушавайте от рекламни съобщения, гарантиращи прекрасен външен вид. Ефектът на рекламираните продукти върху вас ще е отрицателен.

Скорпион

Натрупаният опит ще е особено полезен в днешната ви работа. Няма да имате никакви проблеми с ориентацията, дори ако се намирате на непознато място. Ако се налага да пътувате, направете го преди обед. Чувството ви за мярка ще сработи много точно при контакти с непознати.

Стрелец

Опитайте се да разберете мотивите за постъпките на хората от близкото ви обкръжение. Направите ли го, ще си спестите куп неприятности. Ще ви споделят някаква тайна. Преценете доколко имате основание да вярвате на чутото.

Козирог

В благоприятна позиция сте, ще можете да използвате максимално обстоятелствата за реализация на собствените си замисли. Проницателни сте и ще успеете да предвидите откъде биха могли да изскочат евентуални пречки. Не огласявайте намеренията си.

Водолей

Въздържайте се от откровени и доверителни разговори. Слушателите ви изобщо няма да са подходящи и изобщо няма да са безопасни. Колкото и коректни да ви изглеждат ще са в състояние да създадат неприятности най-вече в личен план.

Риби

Работата ви почти непрекъснато ще е съпроводена с оформяне на документи и усвояване на информация. Няма да ви затрудни, ще се справите, но за да докажете професионализма си е желателно думите и действията ви да си съвпадат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари