IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Каква сила притежавате? (2 част)

14 юни 2019 14 50

Стрелците са големи оптимисти

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Имате ли самочувствието, че превъзхождате останалите? Всеки има силни черти от характера, които му помагат по-лесно да се справя с ежедневните трудности. Едни са по-комуникативни, други умеят да водят преговори, на трети им се отдават новите начинания.
Всеки от нас притежава както положителни, така и отрицателни качества. Голяма част от тях се дължат на това кой зодиакален знак ни управлява.

След като ви представихме силните страни на първите шест зодии от хороскопа, ето и останалите:

Везни – чар

Хората, родени под този знак, умеят да очароват и имат усет към изкуството. Те са творчески натури и с таланта си печелят симпатиите на всички. Взискателни са към външния си вид и често се оказват в центъра на вниманието. Малко са капризни, но близките им винаги им прощават, защото ги омайват с хубавата си усмивка.

Скорпион – амбиция

Тези представители на зодиака са целеустремени. Наумят ли си нещо, ще направят всичко възможно, за да го постигнат. Обичат комфорта и предпочитат да постигат успехите си с по-малко усилия. Запленени от амбициите си, те не се интересуват от другите и гледат смело напред.

Стрелец – оптимизъм

Те гледат оптимистично на живота и рядко може да ги чуете да се оплакват. Дори и да им се случи нещо ужасно, те ще погледнат на него като урок от съдбата и ще го подминат с усмивка. Ето защо се опитват да „запалят“ и хората от обкръжението си да мислят по този начин.

Козирог – разум

Всички Козирози са големи работохолици. Те подхождат с разум и отговорност към поставените им задачи. Подобно на стрелците, също са твърде амбициозни и не обичат провалите. Затова дават всичко от себе си, за да може после да берат плодовете на своя труд. С каквото и да се сблъскат, те винаги мислят много внимателно и никога не вземат решения под въздействието на емоция.

Водолей – отзивчивост

За тях приятелите са всичко. Готови са да помогнат във всеки един момент. Разбира се, по същия начин се отнасят и с непознати. Просто философията на живота им е да са полезни на другите, но що се отнася до своите проблеми, се справят сами.

Риби – силен дух

Не е изненада, че хората от зодия Риби са със силен дух и запомнящ се нрав. Те са твърде емоционални, но попаднат ли в трудна ситуация, събират цялата си енергия и се овладяват, за да може да излязат от нея без сътресения. Хората с този знак не се плашат от кризите. Просто гледат напред и си взимат поука от всяка грешка или предателство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
za men e vajno mnenieto na 4oveka kogoto obojavam i obi4am . govoria bez tulkuvania v li4en plan
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар