IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 17-23 юни

17 юни 2019 08 00

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 17-23 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Всичко през тази седмица ще се върти около парите. Ще получавате, ще харчите, ще инвестирате или пък ще оттегляте участието си в някаква сделка. Приходите ви зависят от нивото на активност. Подреждайте графика и мислете за ефекта от действията си в близко бъдеще. Изпълнявайте задълженията си старателно и избягвайки шаблонни решения. Всичко ще се получава по предположенията ви, ако се дистанцирате от каквито и да било интриги.

Телец

Грижата за близък ще погълне почти изцяло вниманието ви през първите дни от седмицата. Обичайните задължения ще изпълнявате без много-много да се замисляте. На моменти може и да ви дойде в повече, но като си спомните, че грижата е доказателство за любов, ще преодолеете поредното затруднение. Към професионалните задължения подхождайте с типичната си упоритост. Планирайте задачите си предварително и то така, че задължително да си осигурите време за почивка, която да организирате според предпочитанията си. Юридически казус ще се реши във ваша полза.

Близнаци

Не е изключено непрекъснато да ви преследва мисълта, че нещо не е „както трябва“, но без да можете да определите какво точно. Коментирайте темата с близките си, с приятели, на които можете да се доверите, но за окончателен отговор разчитайте само на себе си. Рано или късно интуицията ще ви подскаже какъв е невидимият повод за безпокойство и как да го елиминирате. В професионален план е възможно да реализирате напредък, да се случи събитие, което ще е повод за голяма радост. И тонусът, и въображението ви ще са на ниво, а ще получавате и помощ в точния момент. Не забравяйте да поблагодарите и да се реванширате по подходящ начин.

Рак

Събитията ще се случват по обичайния начин при това без да изискват особени усилия. Ще реализирате целите си, ако подхождате към тях отговорно и си давате сметка за дребните подробности, които биха могли да предизвикат проблем или да забавят крайния резултат. Срочните задачи няма да са свързани само с вашето участие, ще изискват колективни усилия. Отстоявайте позициите си при обсъждането им. Изпълнението им ще се отрази положително на финансовото ви състояние. Преодолейте честолюбието си и търсете съдействие, когато ви е трудно да намерите правилната тактика.

Лъв

Ще успеете да съчетаете замислите и действията си, да следвате първоначалните си цели логично и без да нарушавате нечии интереси. Ще се справите, ако се наложи да се заемете с ръководни функции. Избягвайте участието в професионални дебати, не сте достатъчно убедителни. Не се изкушавайте да критикувате постиженията на конкуренцията, ще предизвикате недоверие към собствената си работа. Възможно е да получите допълнителни финансови постъпления или материална помощ в натура, които ще се окажат съвсем навременни, ако правите някакъв ремонт у дома. В случай, че се налага да превишите лимита на разходите си, то направете го в размер, който бихте могли да възстановите със следващия регулярен приход и няма да оставите „дупка“ в бюджета си.

Дева

Използвайте само позволени методи за популяризиране на мнението си, не се опитвайте да манипулирате събеседниците. Ще предизвикате враждебност, ако представяте изказванията си като „последна и неподлежаща на съмнение инстанция“. Околните имат право на собствено мнение, колкото и абсурдно да ви изглежда то. Липсата на подкрепа ще ви разочарова, натъжи и направи раздразнителни. Ще избегнете проявите на негативизъм, ако реагирате с чувство за мярка и търсите комбинации, изгодни, ако не за всички, то поне за повечето участници в екипа. Обсъждайте спорните въпроси с близките си, тяхното мнение ще е най-точният ви ориентир за правилност.

Везни

Постепенно, но забележимо професионалните ви задължения ще се увеличават. Ако решите да удължавате работното си време по собствена инициатива, имайте предвид, че идеята ви няма да бъде посрещната с възторг от семейството, а напротив, ще предизвика неприятни разговори. Помислете как да компенсирате близките си, за да намалите напрежението доколкото е възможно. Осигурете си такъв режим за почивка, който да ви позволява да възстановявате душевното си равновесие и да го поддържате в хармония с физическия си статус. Не се лишавайте от сън, спорт и контакт с природата. Само така ще се справите с допълнителните натоварвания, които предстоят. През повечето време работата ви ще е индивидуална и ако нивото на общуване зависи от вас, то намалете контактите до степен, която не ви изтощава. Финансите ви са стабилни, а допълнителните постъпления няма да са свързани с преките ви служебни задължения.

Скорпион

Колкото и странно да звучи, през тази седмица домашните и семейни задължения ще са повече от професионалните. На моменти ще изпадате в комичната ситуация: добре, че дойдох на работа, та да си почина. Всъщност, основният дразнител ще са децата (за който ги има) или здравословен проблем на възрастен човек. При тези отношения можете уверено да заложите на интуицията си. Добрата новина е, че сложна ситуация, с която се „борите“ от известно време на работното място ще намери решение. Ще е плод на колективен труд, в който вашето участие ще е най-осезателно. Няма да се натъкнете на сериозни затруднения, така че не се престаравайте излишно. Одобрението на шефа обикновено предизвиква неприязън у колегите.

Стрелец

Още първият ден от седмицата може да се квалифицира като събитиен, защото е белязан с пълнолуние във вашия знак. Мисловните процеси през тази седмица ще се засилят за сметка на емоционалните експанзии. Ще се чувствате много по-удобно в компания сред приятели, отколкото сами със себе си. Логиката ще е по-силна от интуицията, използвайте първите няколко дни за анализ на довършените дейности. Плановете ви ще се променят, приемете го без излишна тревога. В състояние сте да реагирате динамично и да се адаптирате своевременно. Ще общувате с различни групи от хора, които може по някаква причина да са в конфликт помежду си. Търсете „златната среда“ в отношенията. Довършвайте започнатото и не забравяйте, че имате право на личен живот.

Козирог

Част от започнатите проекти може да „ударят на камък“ и изкушението да ги изоставите веднъж завинаги ще бъде неустоимо. Не го правете, в състояние сте да отстраните пречките, а след време ще получите и предполагаемите приходи. Онези от вас, които имат намерение да променят работното си място ще получат добри предложения. Разучете ги обстойно. Рутинните занимания няма да ви затруднят независимо, че може да са малко повече от обикновено. Междувременно ще имате възможност да актуализирате и оптимизирате част от текущата работа, което ще разшири сферата ви на въздействие. Оставете перспективните планове на етап обмисляне, рано е да стартирате етап обезпечаване. Не е изключено да ви върнат пари, които преди време сте дали назаем или да ви платят услуга.

Водолей

Започнете с най-трудното. Вярвайте на собствената си оригиналност. Онова, което за останалите би било загадка, на вас ще ви се стори елементарно като детска игра. Ако си поставяте амбициозни планове, изискващи повече време за реализация, то най-напред създайте ред около себе си. Така ще използвате активното си време за работа, а не за търсене на вещи, предмети и документи. Новите възможности ще са свързани и с нови хора. Приемайте промените като нещо нужно и важно. Ще се намери кой да ви помогне. За новата информация, която възнамерявате да използвате, разчитайте само на доверени хора. Не поставяйте прекалено големи изисквания към приятелите си.

Риби

Прегледайте сметките си и ако има отложени и изостанали, опитайте да се издължите. Проявете наблюдателност спрямо поведението на колегите си, някой ще се опита да ви злепостави или да ви прехвърли част от задълженията си. Реагирайте любезно, но решително, отстоявайте интересите си. В емоционален план периодът ще е благоприятен. Ще има на какво да се радвате, а и развлечения няма да липсват. Балансирайте времето за удоволствия с времето за спорт, поддържайте редовна физическа активност. Приемайте затрудненията като нормален елемент от ежедневието и ако установите, че ви е трудно да се справите, не се опитвайте да изпреварвате събитията. Част от конфликтите ще се разрешат без намесата ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари