Когато говорим за търсене на перфектната половинка, не можем да кажем, че представителите на единия пол са по-взискателни в сравнение с тези на другия. Както мъжете, така и жените търсят определени качества. Понякога, за да открият по-бързо човека, с когото ще си паснат, те се допитват до астрологията.

Всички знаем, че не е лесно да открием подходящия/щата. Понякога трябва да минат години, за да стане това. Но все пак може да получим ориентир като се поинтересуваме коя е най-добрата съвместимост според нашата зодия.

И тъй като жените четат по-често хороскопи, ще дадем няколко съвета на мъжете от каква половинка се нуждаят според зодиакалния им знак:

1. Овните търсят жена, с която да се конкурират

Представителите на тази зодия обичат предизвикателствата. Мъжете Овни се ориентират към жени, които са им конкуренция, но няма да им попречат да осъществят целите си. Това не означава, че ще излизат с дами, които им дават всичко наготово. Те предпочитат да излизат с такива, които ще ги нахъсват да вървят напред, съревновавайки се с тях в различни сфери от живота.

2. Телецът иска по-земни дами

Чувствителен и щедър, мъжът Телец копнее за по-земна жена. Какво значи това? Тя трябва да бъде любезна и да не е прекалено претенциозна. За него малките неща са от голямо значение. Например да му поднесе закуска в леглото или да му остави романтична бележка на шкафчето. Той се нуждае от спокойна натура, която да разговаря с него с часове и да не го напряга излишно.

Източник: IStockphoto

3. Близнаците се увличат по интелектуалките

Ако искате да излизате с мъж от зодия Близнаци, трябва да имате богата обща култура. За тях интелигентната жена значи секси. Те не понасят дами, които не са прочели нито една книга в живота си. Той търси умни жени, които имат чувство за хумор, като красотата остава на заден план.

4. Раците си падат по майки грижовници

Родените с тази зодия са емоционални. Дори и да не си го признават, мъжете Раци търсят жени, които да ги обгрижват също като майки. Те предпочитат да получават всичко наготово – да им готвят, чистят и ги обгръщат с внимание. От друга страна винаги търсят съвет от половинките си за важни решения, които трябва да вземат. Разбира се, понякога се нуждаят и от критика (не че майките винаги я дават), за да сбъдват целите си.

5. Лъв търси някоя на неговото ниво

Те винаги трябва да са под светлината на прожекторите. Ето защо, не се учудвайте – жената до Лъва трябва да е също толкова ослепителна и с голямо самочувствие (но не и по-голямо от неговото). Тя трябва да се поддържа и да знае какво иска от живота. Да бъде също толкова амбициозна и наперена колкото него, но в никакъв случай да не го засенчва.

От какви половинки се нуждаят мъжете от останалите зодии, четете утре в Tialoto.bg