IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: От каква жена се нуждаете? (1 част)

17 юни 2019 14 50

Потърсете съвет от звездите за перфектната половинка

IStockphoto

IStockphoto

Когато говорим за търсене на перфектната половинка, не можем да кажем, че представителите на единия пол са по-взискателни в сравнение с тези на другия. Както мъжете, така и жените търсят определени качества. Понякога, за да открият по-бързо човека, с когото ще си паснат, те се допитват до астрологията.

Всички знаем, че не е лесно да открием подходящия/щата. Понякога трябва да минат години, за да стане това. Но все пак може да получим ориентир като се поинтересуваме коя е най-добрата съвместимост според нашата зодия.

И тъй като жените четат по-често хороскопи, ще дадем няколко съвета на мъжете от каква половинка се нуждаят според зодиакалния им знак:

1. Овните търсят жена, с която да се конкурират

Представителите на тази зодия обичат предизвикателствата. Мъжете Овни се ориентират към жени, които са им конкуренция, но няма да им попречат да осъществят целите си. Това не означава, че ще излизат с дами, които им дават всичко наготово. Те предпочитат да излизат с такива, които ще ги нахъсват да вървят напред, съревновавайки се с тях в различни сфери от живота.

2. Телецът иска по-земни дами

Чувствителен и щедър, мъжът Телец копнее за по-земна жена. Какво значи това? Тя трябва да бъде любезна и да не е прекалено претенциозна. За него малките неща са от голямо значение. Например да му поднесе закуска в леглото или да му остави романтична бележка на шкафчето. Той се нуждае от спокойна натура, която да разговаря с него с часове и да не го напряга излишно.

Източник: IStockphoto

3. Близнаците се увличат по интелектуалките

Ако искате да излизате с мъж от зодия Близнаци, трябва да имате богата обща култура. За тях интелигентната жена значи секси. Те не понасят дами, които не са прочели нито една книга в живота си. Той търси умни жени, които имат чувство за хумор, като красотата остава на заден план.

4. Раците си падат по майки грижовници

Родените с тази зодия са емоционални. Дори и да не си го признават, мъжете Раци търсят жени, които да ги обгрижват също като майки. Те предпочитат да получават всичко наготово – да им готвят, чистят и ги обгръщат с внимание. От друга страна винаги търсят съвет от половинките си за важни решения, които трябва да вземат. Разбира се, понякога се нуждаят и от критика (не че майките винаги я дават), за да сбъдват целите си.

5. Лъв търси някоя на неговото ниво

Те винаги трябва да са под светлината на прожекторите. Ето защо, не се учудвайте – жената до Лъва трябва да е също толкова ослепителна и с голямо самочувствие (но не и по-голямо от неговото). Тя трябва да се поддържа и да знае какво иска от живота. Да бъде също толкова амбициозна и наперена колкото него, но в никакъв случай да не го засенчва.

От какви половинки се нуждаят мъжете от останалите зодии, четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

ВЕЗНИ ( преди 4 години )
НЕ МОГА ДА ЧАКАМ ДО УТРЕ- СЕГА ВЕДНАГА МИ ТРЯБВА СПЕШНО
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Близнак ( преди 4 години )
Аз съм близнак ! Бойко Борисов...също ! Президентът Радев..тоже ! Да не говорим за цар Симеон Втори и ..президентът Доналд Тръмп. С хора като нас на жената никога не е скучно.Ние сме "душата на компанията". Мразим скуката! Винаги искаме нещо "ново".Възприемаме света с отворените очи на любознателно дете. Обичаме .да ни обичат !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
.... ( преди 4 години )
az puk obojavam mujut , kogoto o4akvam v realnite si dni , edin goliam prekrasen bliznak
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар