IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 юни

18 юни 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Следвайте графика си и отделяйте главното от второстепенното. Икономисвайте времето си максимално. Ще се справите с уреждането на административен въпрос и ще изгладите конфликт с по-възрастен роднина.

Телец

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Проявете наблюдателност. На професионална среща с представители на ръководството ще успеете да покажете най-добрите си качества.

Близнаци

Разчитайте на знанията и опита, а не на чара и въздействието си. Ако получите помощ ще е добре, но не разчитайте изцяло само на това. Мислете далновидно и действайте практично.

Рак

Отстоявайте позициите си без дори намек за агресия. Преценявайте обективно собственото си място в общата картина и ще се ориентирате кой е правилният начин.

Лъв

Спазвайте правилата за безопасност, ако се налага да ползвате в работата си технически средства, уреди и инструменти. Най-добре ще се справите днес с дейности, изискващи сръчност.

Дева

Необходимостта да помогнете на някого или да се справите с нетипична ситуация ще провокира фантазията и творческото ви мислене. Избраният начин за действие може да не е най-ефективният и най-резултатният, но при всички случаи ще е изключително оригинален и нестандартен.

Везни

Ще попаднете в сложна ситуация, при която ще се наложи да се съобразите с много фактори. Ако подберете правилен критерий за оценка ще успеете да се справите без да понесете материални загуби.

Скорпион

Повечето ви занимания ще са в групата „неотложни“ и напрежението ще се повишава. Ще ви изнерви не срочността на работата и необходимостта да бързате, а съмнението, че няма да се справите. Напразно! Овладейте се, всичко е във възможностите ви.

Стрелец

Преглеждайте с изключително внимание документите, с които работите днес, особено ако са на повече от един език. Сверявайте, сравнявайте и ако не сте сигурни, консултирайте се. Грешките, колкото и да са минимални, ако не засегнат материалните ви интереси, ще засегнат статута ви.

Козирог

Не позволявайте на настроението да навреди на дейността ви. Ще има случки, които да ви ядосат, ще има и поводи за радост. Отделете мисълта от емоциите и нищо няма да ви навреди.

Водолей

Работоспособни сте, но разсеяни. Сверявайте действията си с утвърдените правила. Проверете всички актуални изисквания и разпоредби преди да пристъпите към изпълнението на нова задача. Ще избегнете възможността да ви въвлекат в интрига.

Риби

В състояние сте да мислите много по-реалистично от обикновено. Подходящо е да се заемете с уреждането на въпроси, изискващи концентрация и работа с голямо количество данни. Проверявайте изправността на техническите средства, които ще ползвате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари