IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Компромисите, които НЕ бива да правим и темите, които НЕ бива да избягваме

19 юни 2019 15 00

Защо правим компромиси със себе си и нещата, които ни вълнуват?

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Случвало се е на всички нас. Да извърнем поглед, когато тема, неудобна за нас, се разисква.
Неудобна единствено на пръв поглед. Всъщност, изгаряме от желание да зададем въпроси, чиито отговори винаги сме искали да чуем. Но не го правим. Защо правим компромиси със себе си и нещата, които ни вълнуват? Кои са темите, които така упорито избягваме?

За популярната влогърка Валери Йорданова една неудобна, поне преди време, тема е била месечният цикъл. Самата тя признава, че като малка не е била особено приказлива, що се отнася до подобни „теми табу“. Не е и от онези момичета, които са чакали момента, олицетворяващ женското съзряване, с нетърпение.

Вече преминала през този етап и намерила отговор на повечето от тийнейджърските си въпроси, Валери реши да сподели част от опита си, поне що се отнася до месечния цикъл.

Самата тя споделя, че изпитва по-силна болка единствено през втория ден от цикъла. В тези случаи, просто поставя нещо топло на корема си – дори чаша чай върши работа. След това се отпуска на дивана и се наслаждава на любим сериал.

А изборът на подходящо бельо е ключов, тъй като компромисите в тази област, могат да доведат до известни неудобства. Валери се спира на бельо, което не е твърде стегнато. Бельото, разбира се, е и тясно свързано с подходящите превръзки. За нея това са Always Platinum, които никога не са я предавали и ѝ осигуряват необходимата мекота и защита. За да сме винаги подготвени, Валери съветва да носим превръзки винаги със себе си, може в сладък несесер или кутийка. За нея са изключително полезни и мобилните приложения, които следят месечния цикъл.

За разлика от повечето момичета, Валери не изпитва особен апетит по време на цикъл. Но въпреки това набляга на по-леки храни – като салати и свежи зеленчуци. А що се отнася до хидратацията – сама по себе си изключително важна във всички дни от месеца, Валери предлага интересен трик – да слагаме плодове във водата. По този начин е едновременно по-вкусна и примамлива.

Все пак, за Валери, най-важното по време на цикъл е да не прави компромиси. Не трябва да е пречка на това да се насладим на приятна разходка или да поемем към някое екзотично пътешествие.

Макар и съветите на Валери да са само за няколко дни от месеца, поглеждайки отдалеч – те са валидни за всеки друг ден. А именно, да не пропускаме възможности, независимо от първоначалното ни притеснение. Да не се страхуваме да говорим за теми, които намираме за неудобни. Най-вече: да не правим компромиси в който и да било аспект от ежедневието си.

А ако искаш да разбереш дали си склонна да правиш компромиси, може да попълниш този тест. Има и шанс да спечелиш 10 пакета Always Platinum!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари