IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, на които ще им вървят летните флиртове

19 юни 2019 14 50

Някои ще се отдадат на неангажиращи връзки

IStockphoto

IStockphoto

Купони до зори, разходки в парка, плаж, море, жени по бански... Лятото предразполага към свалки и неангажиращи връзки. Някои хора нямат търпение да заминат на морето, за да се позабавляват, като флиртуването е основният им щит. Други пък въобще не умеят изкуството на съблазняването.

Флиртът се оказва „голяма лъжица“ за устата на хората от някои зодии, докато за други е фасулска работа.

Ако сте необвързани и търсите просто забавление за лятната си почивка, ето на кои три представители от зодиака ще им върви във флиртовете:

Близнаци

Хората, родени с този знак, определено обичат да се забавляват през лятото и не мислят много за утрешния ден. С една дума – живеят ден за ден и флиртът е в кръвта им. Дори и да си имат половинка, срещнат ли някого, който ги привлича, започват да се закачат за разнообразие. В тях все едно има две личности – едната е вярна и лоялна на половинката си, докато другата търси нещо ново и неангажиращо. За свалките им помага и всепризнатият им чар.

Дева

Те не обичат да привличат вниманието и по-скоро винаги стоят в ъгъла, но както казват хората: „Тихите води са най-дълбоки“. Девите изпитват дълбоки чувства, но външно не го показват. Не обичат прекалената привързаност и отдаде ли им се възможност, кръшкат и флиртуват. Мъжете и жените от тази зодия обичат да разучават какво харесва обектът на тяхното желание, за да са по-подготвени за флирта.

Лъв

В тях гори силна страст. Хората със знака Лъв може да излизат с някого, но щом получат дори едно намигване, нещо в тях трепва и ги кара да пофлиртуват. Иначе набележат ли си жертвата, Лъвовете атакуват и трудно може да им устоят. През лятото предпочитат да се отдадат на мимолетните връзки. Правят ли секс за една нощ, държат да доминират в леглото и всичко да става по правилата им.

Що се отнася до останалите зодии, тези, на които летните свалки не се отдават, са Телците, Козирозите, Рибите. Те са по-срамежливи и смятат флирта за прекалено повърхностен. Предпочитат по-сериозни разговори и това да опознаят по-добре човека насреща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари