IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 юни

20 юни 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Възможно е да се натъкнете на затруднения, ако се занимавате с уреждане на казус, който е свързан с колективни финанси, разпределение на печалба, рента, дивиденти, застраховки. Много внимателно се запознайте с цялата налична информация, за да не понесете чужди негативи.

Телец

Бъдете особено внимателни, ако днес се налага да шофирате. Информирайте се за пътната обстановка по маршрута, който имате намерение да изберете. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и превозни средства, съществуват предпоставки за авария или инцидент.

Близнаци

При обсъждане на колективен проект ще възникнат остри спорове. Мнението ви няма да получи одобрение и ще се опитат да ви разубедят за направените предложения. Оттеглете се от дискусията на този етап. След време ще имате възможност да презентирате идеите си още веднъж.

Рак

Работоспособността ви е висока, в състояние сте да се концентрирате и да се занимавате с едно и също часове наред, независимо че може да става дума за отегчителни дейности. В състояние сте да направите много за кратко време, да проведете трудни експерименти. Имайте предвид, че не е желателно да се преуморявате.

Лъв

Ще си създадете врагове, ако си поставяте твърде амбициозни цели. Спор за влияние и борба за лидерска позиция може да пламне на работното ви място буквално от нищото, от дребна провокация или дори шеговито подхвърляне. Преценявайте обективно възможностите си и реалната обстановка, за да не ви превърнат в оръжие на чужди интереси.

Дева

Ще се наложи да се заемете с някаква непредвидена работа, но ще е приятна, макар и трудоемка. Може да е свързана с пътуване, преместване на багаж, промяна на елемент от обичайното ви ежедневие. Хората, от които зависят разни организационни подробности ще са достатъчно дружелюбни и услужливи, което ще ви спести доста време.

Везни

Настроението ви до голяма степен ще зависи от обстановката и атмосферата около вас, включително и от капризите на времето. Ако нямате повод за усмивка през целия ден, то организирайте си някакво развлечение с интелектуален привкус вечерта. Ако пък текущите занимания дават повод за оптимизъм, направете на близките си изненада, която би ги зарадвала.

Скорпион

Няма да имате затруднения, ако се налага да уреждате различни административни въпроси, свързани с получаване на разрешителни, удостоверения и други документи. Бъдете взискателни, ако се налага да купувате стоки, свързани с ремонт, обзавеждане или домашен интериор, може да попаднете на некачествени фалшификати.

Стрелец

Най-приятната част от деня ще е времето прекарано с приятели, а най-неприятната – времето прекарано с шефа. И то не защото шефът ще ви създава проблеми, а защото разговорите ще са толкова дълги, че няма да ви остане време за преките ви задължения. Точно затова изненадващата покана за парти с приятелите ще ви дойде като заслужена компенсация.

Козирог

Затруднения по уточняване условията на важна сделка или проект, с които мислите, че вече сте се справили ще придобият важност отново. Цялата ситуация ще е твърде нелогична и свързана с нормативната уредба. Посъветвайте се с по-опитни колеги или със специалисти (ако става дума за специфична област) преди да вземете окончателно решение.

Водолей

Ще имате възможност да следвате собствените си планове и да организирате работата си по своя воля. Ако сте в колектив и околните са ангажирани с общи задачи не привличайте вниманието към себе си. Приемете, че днес сте в благоприятната позиция на самоуправление и правете онова, за което условията до момента са били неподходящи.

Риби

Тонусът ви е стабилен, но сте податливи на влияние и по-точно на чуждо настроение. Ако има начин да работите самостоятелно ще е най-добре. В случай, че нямате такъв вариант, то поне намалете контактите и се дистанцирайте от хора, излъчващи негативизъм и враждебност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари