IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които обичат да мързелуват

20 юни 2019 14 50

Не ги чакайте за работа

Pixabay

Pixabay

Сигурно имате поне един роднина или приятел, който обича да мързелува. Той прекарва часове в леглото, като може да стане от него само за да си вземе нещо за хапване и отново да продължи да лентяйства. Е, няма лошо да се почива от време на време, но не бива да прекаляваме.

Според астрологията, всяка черта от характера на човек се определя от неговата зодия и планетата, която я ръководи. Смята се, че представителите на определени знаци са по-предразположени към мързелуване, в сравнение с други.

Ето хората от кои четири зодии обичат да мързелуват:

Рак

Ако им поставите някаква задача, те могат да са доста отговорни и изпълнителни, но не всеки път. Зависи в какво настроение са. Ако пожелаят, ще изпълнят всичко, ако ли не – ще мързелуват и ще се оправдаят с какво ли не. Обикновено Раците се извиняват, че нямат нагласа или вдъхновение. Решат ли да лентяйстват, никой не може да ги изкуши да прекъснат почивката си.

3 зодии, на които ще им вървят летните флиртове

Близнаци

Сигурно познавате някой представител на тази зодия и знаете, че сериозността не е от силните му черти. Близнаците често си сменят мнението. Затова може да кажат, че ще ви помогнат с работата, но след малко да ги видите, че мързелуват без никакъв срам. Дори и да имате уговорка, не се учудвайте, ако тя отпадне в последния момент, защото на хората от този знак невинаги може да се разчита. Мързи ли ги, ще намерят куп причини, с които да се извинят и да излязат от положението.

Везни

Докато Близнаците си менят мнението, Везните трудно заемат позиция и често се чудят какво решение да вземат. Не са от най-амбициозните и уверени в себе си, ето защо до тях трябва да има човек, който постоянно да ги насърчава. Мързелът е в кръвта им и ако няма кой да ги контролира, смятайте, че могат да не свършат нищо с часове. Ако те си имат планове за деня, не ги чакайте за работа.

Лъв

Може да се каже, че те са „царете“ на мързела. Винаги държат да са център на вниманието и да ги хвалят, но понякога приковават погледите именно с това, че лентяйстват прекалено много. Все пак, на работното място са изпълнителни, но егото им пречи. Ако то поиска малко почивка или някоя глезотия, Лъвовете зарязват всичко и се отдават на почивка. Типично за тях е да се захванат с нещо и да го оставят, като завършването му може и да е след няколко дни.

При кои зодии най-добре работи интуицията

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари