IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-лесният начин за пазаруване на бебешки дрешки

28 юни 2019 07 40

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Знаете ли коя е най-бързо свършващата стока на промоция в Лидл? Салати, сокове, паста, сладолед…? Все продукти, за които сме свикнали да са на добри цени и с добро качество. Обаче има неща, които свършват дори по-бързо от тях. И това са бебешките и детски дрешки. 

Има и причина - всички родители искат най-доброто за децата си. Дори понякога да е прекалено скъпо. Но дрехите тук са високо качество на памука, високо качество на изработка, ниски цени и голям избор. Което е огромен плюс. Вторият е, че в промоционалната брошура на Лидл за следващата седмица лесно може да се види предварително какво се предлага и да бъде направен изборът.  И на цени, които са по-ниски от специализираните детски магазини.

А най-удобният начин да бъде разгледана въпросната листовка е онлайн на kimbino.bg. Без хартия, без да се чудите къде да я съхранявате или къде да я изхвърлите, след като вече е свършила задачата си. Тоест, много по-екологично и с мисъл за природата. 

И ако приемем, че дрехите в Лидл са достатъчно добри за децата, можем да минем и по-напред. Да, наясно сме, че там няма рокли за балове или сватби. Но пък има достатъчно голям избор от всекидневни или домашни дрехи. Плюс това с касовата бележка много лесно може да смени някоя, която се е оказала неподходяща като размер или цвят.

Същото е положението и при екипите за спорт - ако не сте маниакално влюбени в последния писък на хай-тек спорт модата и не се нуждаете от скъп марков екип за хубави снимки в социалните мрежи, изборът е голям. По познатата схема - проверяване на това какво има в брошурата на Лидл за следващата седмица и избиране на подходящия модел. А купуването им е дори още по-лесно, защото тези дрехи не свършват толкова бързо, колкото детските или бебешките. Тоест не се налага да сте там още в първия ден, в който те са пуснати. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари