IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да му покажеш привързаността си (1 част)

29 юни 2019 14 15

Трябва да свикнете с разсеяните Близнаци

IStockphoto

IStockphoto

За да бъде една връзка здрава и успешна, трябва да се крепи на любов и взаимно разбирателство. В началото двамата си показват по-често колко държат един на друг, но ежедневието и времето променят нещата. 

Хубаво е всеки ден да правите малки жестове към половинката си, с която да й напомняте за вашите чувства. Дали ще бъде закуска в леглото, романтична бележка или просто изслушване, не бива да го пропускате. По този начин ще поддържате хармонията в отношенията. 

Ето няколко съвета на астролозите за това как да покажете привързаността си към своя мъж: 

Овен

Мъжете от тази зодия са изключително страстни. Ако искате да поддържате връзката си с тях, трябва да ги изненадвате с най-различни неща, които да подклаждат страстта им. Така ще съумеете да задържите техния интерес. 

Тъй като Овните са ревниви, онова, което може да направите, е да оправдаете доверието им. За да изразите своята привързаност, просто бъдете предани. 

Телец

Те вярват в чистата любов. Както жените, така и мъжете Телци се радват на малките неща в живота. Не е нужно да им поднасяте огромни подаръци, а просто отделете малко от свободното си време за тях. 

Мъжете Телци обичат да творят и се интересуват от изкуство. Може да отидете заедно на театър или просто да споделите с тях любимото им занимание. 

Близнаци 

Те живеят на макс. Ако излизате с мъж от тази зодия, трябва да поддържате неговото темпо. За съжаление, Близнаците често си сменят мнението и не са най-добрите партньори. Но ако сте приели, че са по-разсеяни и свободолюбиви на моменти, всичко ще е наред.

За да покажете чувствата си на мъжете Близнаци, трябва да сте по-приключенски настроени и готови да ги обгрижвате всеки ден. Те обожават да водят задълбочени разговори, затова ще се чувстват отлично, ако в края на деня ги попитате как е минал той. 

Рак 

Те не са потайни и обичат да говорят открито за онова, което чувстват. Не само жените държат да чуват по-често, че не можете без тях. Със сигурност ще разтопите сърцето на мъжа Рак, ако всеки ден споделяте какво изпитвате. Той ще оцени това, защото държи на искреността в отношенията.  

За да изразите своята привързаност, може да похвалите мъжа си, който обича да повдигат самочувствието му по този начин. 

Лъв

Каквото и да си говорим, Лъвовете се смятат за царете в зодиака. Те са големи егоисти и държат да им се обръща вниманието, което са заслужили. Освен това, за да са сигурни, че ги обичате и искате да бъдете заедно, трябва да им давате също толкова, колкото те правят за вас. 

Въпреки по-странния им темперамент и желанието да се слуша само тяхната дума, мъжете от тази зодия са много чувствителни и любвеобилни. Затова трябва да ги глезят с мили думи и жестове почти ежедневно. 

Останалите зодии четете утре в Tialoto.bg 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари