IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как да му покажеш привързаността си (2 част)

30 юни 2019 14 15

Няколко съвета, които ще са ви от полза

Pixabay

Pixabay

Успешните връзки се крепят на любов и взаимно доверие. За да може двама души да поддържат пламъка помежду си, е хубаво да си правят малки жестове и изненади, с които да показват своите чувства. 

Ако искате да изразите привързаността си към своя любим мъж, може да се обърнете към астрологията за съвет. Представителите на силния пол от някои зодии обичат да ги обгрижват, докато други държат на искреността и комуникацията. 

След като ви показахме как да засвидетелствате обичта си към представителите на първите пет зодии, ето и останалите: 

Дева

Мъжете от този знак не показват емоциите си. Въпреки това, те са чувствителни и внимателни и очакват същото. Тъй като не обича да говори за онова, което е в сърцето му, мъжът с тази зодия предпочита жената до него да бъде по-експресивна. 

Ако искате да се задържите по-дълго с него, трябва да покриете неговите критерии за определени качества. За да засвидетелствате чувствата си, трябва да приемете неговата стеснителност и това, че от време на време прави твърде много критики. 

Везни 

Мъжете с тази зодия се радват на голям интерес от страна на жените. Нуждаят се от доста внимание, дори глезене. 

Ако имате по-строг график и по-малко свободно време, трудно ще покажете, че сте привързани към мъж със знака Везни, който понякога е доста обсебващ. Той е готов да пропилее доста средства и усилия, за да задържи жената, която харесва, Въпросът е до къде искате да стигнете вие. 

Скорпион 

Мъжете Скорпиони са доста ревниви и имат по-особен нрав. Не всяка жена би издържала с тях. Ако сте влюбени в представител на тази зодия, трябва да приемете, че той държи да притежава жената. 

За да покажете, че държите на него, трябва да приемете приятелите му като свои и да не му противоречите. Междувременно не спирайте да му напомняте колко уникален е. 

Стрелец

Мъжът Стрелец има силна интуиция за онова, което се случва около него. Ще спечелите сърцето му, ако не го лъжете. Той харесва добросърдечните и щедри хора. 

За да ви върви връзката, просто бъдете себе си, защото мъжете с този знак не обичат фалша. Ще трябва да се примирите с неговата импулсивност. 

Козирог

За него не са важни само чувствата, а и физическото привличане. Тъй като трудно се доверява на когото и да е било, ще ви трябва време, за да започне да споделя с вас. Онова, което може да направите е да разкриете душата си пред него. 

Мъжът Козирог очаква жената до него да му се възхищава и го хвали за успехите. 

Водолей 

Той държи на личната си свобода и своите приятели. Готов е да се отдаде напълно, ако види, че вие му вярвате и не му поставяте бариери. 

Искате ли да останете завинаги с мъжа Водолей, трябва да знаете, че той по-скоро се раздава за хората, като не държи толкова да правят всичко за него. Идеалната жена за нея трябва да бъде на първо място негова приятелка, след това любовница. 

Риби

Мъжете, ръководени от този знак, са големи романтици. За да подклаждате чувствата им, трябва да имате по-голямо въображение. Рибите искат мила половинка, която да приеме, че понякога се двоумят и трудно взимат решения. 

Може да искате да им показвате чувствата си всеки ден, но ако те не са решили какво искат, ще ви отбягват. Предпочитат половинката им да е загадъчна точно като тях. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
bukvalno nadska4am sebe si v opita da pogalia s obi4 edin prekrasen muj, kogoto obojavam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар