IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий – как ще ни се отрази (1 част)

2 юли 2019 14 50

Настъпва от 7 юли

Pixabay

Pixabay

От 7 до 31 юли Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза. Планетата, която се свързва с общуването между хората, ще внесе известен хаос в живота ни. На едни тя ще се отрази добре, докато за други периодът няма да е особено успешен.

На 19 юли планетата се връща в знака Рак, което може да промени плановете на много от нас. Затова астролозите съветват до края на новия месец да не предприемаме нови начинания и да не взимаме важни решения, защото ни очакват неуспехи.

Вижте как Ретроградният Меркурий ще се отрази на представителите на различните зодии:

Овен (21 март – 19 април)

Родените под този знак ще се почувстват лениви през периода. Те ще се изкушат да пренесат отговорностите си на някой друг в офиса. Избягвайте да поемате задачи, които не може да изпълните.

Положението на Марс във вашия пети дом ще ви накара да се отдадете на летни приключения и да загърбите плановете си. Въпреки че сезонът предразполага към забавления, внимавайте да не се разсеете прекалено.

Телец (20 април – 20 май)

Хората от тази зодия ще са здраво стъпили на земята. Много фактори ще се опитат да ви изкарат от равновесие, но вие ще съумеете да се справите и накрая на ретроградния период ще се похвалите с успехи.

Не приемайте твърде лично промените. Въпреки всичко, вие няма да усетите чак толкова негативния аспект на Меркурий.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Спрете да бъдете потайни и разкрийте мислите и чувствата си този месец. Вашата планета Марс, както и Меркурий, са в знака Лъв. Това означава, че ще ви дадат възможност да кажете мнението си по въпроси, което до момента сте премълчавали.

Дали за хубаво или лошо, след като изречете на глас онова, което сте таили в себе си, определено ще ви олекне.

Рак (21 юни – 22 юли)

През този месец ще има две затъмнения, които ще се отразят на Раците. Лунното ще засегне вашите лични отношения, където не е изключено да има сътресения. Очаквайте промени във връзката, които ще ви накарат да се замислите повече над въпроса отделяте ли достатъчно време за половинката.

Като се има предвид, че Меркурий е планетата на комуникацията, не е изключено да имате затруднения в общуването.

Лъв (23 юли – 22 август)

Марс ще остане стабилен във вашия знак през юли. По-късно Слънцето ще навлезе във вашия дом на личността. Благодарение на Ретроградния Меркурий, около 8-10 юли ще имате вест от някой, който отдавна е останал в миналото. Ще получите нужното внимание, но не си внушавайте, че може да има нещо повече.

До края на юли може да промените няколко пъти плановете си, свързани с усъвършенстване, намиране на нова работа и кариерно развитие.

Останалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари