IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за месец юли

1 юли 2019 11 50

Какво вещаят звездите за следващите 31 дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

В разгара на лятото последната тема, която ще ви интересува е дали е слънчево или вали. Служебните и семейни ангажименти ще са по-важни от всичко друго. Най-дефицитният ресурс на работното място ще е времето, с което разполагате. Често ще се налага освен със своите да се занимавате и с чужди задачи. Ще получите допълнителни парични постъпления за вложения труд, но и умората ще си каже думата, така че не прекалявайте. Финансовото ви положение ще е стабилно, даже ще имате възможност да погасите предсрочно задълженията си. Почти същата ще е картинката и у дома за семейните представители на вашия знак. Не обещавайте на близките си, че ще свършите работа, за която предварително си знаете, че няма да ви стигне времето, с което разполагате. Ще си развалите отношенията за глупости. Необвързаните, ако все пак искате да създадете отношения, излизайте по-често сред хора. Голямата любов няма да дойде и да почука на вратата ви, поднасяйки сърцето си. 

Телец

Тонусът ви ще е достатъчно стабилен и ще ви зарежда с вдъхновение. Ще ви хрумнат какви ли не идеи за оригинални развлечения, но преди да се заемете с осъществяването им, анализирайте възможностите си прагматично. Промени в професионалния ви статус ще има само, ако вие ги желаете. Нищо няма да бъде принудително. Обемът на работа ще е в рамките на обичайното и вие ще я свършите с очакваното от вас качество. Ще създадете полезни делови контакти. Финансовото ви положение ще е без промяна, ако не се наложи да направите сериозни и непредвидени разходи свързани с вашето здраве или на някой от близките ви. Необвързаните Телци най-вероятно ще попаднат на интригуваща личност по време на пътуване. Що се отнася до семейните, ще им се наложи да се справят с някои кризисни моменти в отношенията. Ако се налага да разговаряте за стари грешки, направете го спокойно. 

Близнаци

Ще се случат промени, които искате и такива, които не очаквате. Приемете и едните, и другите като нещо полезно за вас и запазете присъствие на духа. Конфликтни ситуации на работното място няма да липсват, реагирайте философски. Не повишавайте тон и не показвайте характер. Просто довършвайте започнатото, действайте с умерена инициатива и не се включвайте в интриги и разправии. Ако ситуацията съвсем не ви устройва, търсете вариант за промяна без да бързате. Ще получите очакваните приходи, но за да остане стабилно финансовото ви положение не е желателно да давате пари на заем и да си позволявате скъпи развлечения. При необвързаните представители на вашия знак едва ли ще се случи нещо изненадващо, а семейните да използват въображението си и да измислят някакъв оригинален начин за освежаване на отношенията. 

Рак

Пред много важен избор ще бъдете изправени през юли: да работя или много да работя. Хубавото е, че даже онези от вас, които ще са в отпуска ще успеят да „заработят“ нещо екстрено. Ще попаднете в изненадваща ситуация, в която ще се наложи да се заемете с някаква непредвидена работа, но пък и ще получите допълнителни приходи. Ще успеете да постигнете целите си с минимални усилия, благодарение на оптималната организация, която си създавате. Не е изключено да заплатят за работа, реализирана он-лайн или чрез хобито ви. Ще ви върнат сума, дадена преди време на заем, не бързайте да я употребите. При несемейните се очертават две възможности: да прекратят стара, изчерпана връзка и да си дадат малко време за „почивка“ или почивайки да се запознаят с някой, който ще ги „омагьоса“. Животът на семейните ще е в рамките на обичайното. Не прекалявайте с грижите към любимия човек, за да не предизвикате подозрения. 

Лъв

Ще преодолеете трудностите със замах. Всичко, което от известно време е било в застой през този месец малко или много ще се придвижи, а някои неща ще намерят и завършека си. Не е изключено да промените работното място или длъжността, която заемате. Във връзка с това ще се промени и социалният ви статус. Ще преодолеете съпротивата на конкурентите си или просто ще ги привлечете на своя страна. Ще разполагате с допълнителни финансови постъпления, но не правете рискови и дългосрочни инвестиции. Не отказвайте на молба на роднина за заем. След време ще установите, че сте направили голямо добро, което ще се върне отново при вас. Проявете малко повече активност в семейните отношения, за да не ви обвинят в липса на чувства. Необвързаните може да се запознаят с впечатляваща персона на публично мероприятие, свързано с хобито им и да установят, че общите интереси не се ограничават само до хобито. 

Дева

Самочувствието ви бавно, но устойчиво ще се повишава и ще се отразява положително на работоспособността и целеустремеността ви. Споделяйки успехите си ще намерите нови приятели. Новите събития на работното място няма да са свързани пряко с вас, но ще ви се отразят при това в положителна посока. Не е изключено да дойде нов шеф, който ще оцени уменията ви по достойнство и ще ви премести на по-добра и по-доходна длъжност. Независимо, че вероятно ще ви заплащат повече, не се увличайте в разходи, докато не разплатите „висящите“ задължения. За необвързаните Деви любовните отношения няма да са тема номер едно. Онези, които отскоро са във връзка най-вероятно ще установят, че новият им партньор е твърде претенциозен, че се налага да правят компромиси и ще се замислят дали са склонни да отстъпват или е по-добре да прекратят връзката докато не се е задълбочила. Що се отнася до семейните, общите домашни задължения ще ги сплотят и окуражат.  

Везни

През този месец е по-важно не какво ще получите, а да съхраните полученото и да запазите наличното. С други думи казано, не се главозамайвайте от успехите, които неминуемо ще пожънете, а продължавайте да се стараете и бъдете готови да се борите. Всичко, към което половин година се стремите, дългосрочните ви проекти, най-после ще достигнат кулминация. Възможно е да ви преместят на ръководна длъжност. Ориентирайте усилията си към стабилизиране на новата позиция, а не към реванш на колеги, които са ви създавали проблеми. Постарайте се да запазите разходите си на обичайното ниво, независимо че ще разполагате с повече приходи. Въздържайте се от участие в каквито и да било хазартни игри, дори в моментни лотарии. Привлекателни сте и ще се радвате на комплименти, независимо дали сте семейни или не, но не забравяйте, че не всяка мила дума е обяснение в любов. Приемайте ги сдържано, за да не навредите на текущата си връзка, ако имате такава или на себе си, идеализирайки човека, който флиртува с вас. 

Скорпион

Ще се наложи упорито да отстоявате интересите си. На моменти ситуацията може да е доста сложна, несигурна, изискваща решителни действия и твърдост. Ще е близка до военна битка, но ако сте сигурни какво искате и се мобилизирате, ще постигнете целите си. Горещ месец на борба с конкуренцията и маркиране на „своето място под слънцето“. Действайте гъвкаво, разумно, на моменти с хитрост, ако се наложи. Покажете най-добрите си качества без да навлизате в чужда територия. Не се надявайте на допълнителни приходи, изразходвайте авоарите си икономично, дори ако сте решили да си позволите отпуска и развлечения. Бъдете предпазливи, може да попаднете на мошеници и да претърпите загуби. Не е изключено да е някой от близкото ви обкръжение, не съхранявайте пари и ценности на достъпни места. Семейните Скорпиони може да преживеят лека криза в отношенията. Онова, което преди ги е радвало, да започне да ги изнервя. Опитайте се да изясните ситуацията в откровен разговор преди да решите да „отсечете клона, на който седите“. Ново запознанство при необвързаните най-вероятно ще се окаже абсолютно неподходящо за стабилна връзка. Променете посоката, вместо трепетно да очаквате поредното обаждане по телефона, което ще ви хвърли в дълбините на разочарованието. 

Стрелец

По отношение на текущите си занимания ще сте вдъхновяващи за околните. Примерът ви ще се окаже заразителен и ще ги мотивира да дадат всичко от себе си, за да се справят. През този месец ще успеете да изгладите различията в мненията и да преодолеете проблеми, свързани с личните и делови отношения. Нищо не би спряло напредъка ви на работното място или в бизнеса, ако имате собствен такъв. Възможно е да уговорите изгодна сделка със задгранични партньори, да спечелите доверието на хора, които са се отнасяли към вас снизходително. Ще се случи, ако преценявате възможностите и си поставяте реални цели. Обмисляйте разходите си и създавайте запаси. В края на месеца е възможно да попаднете на изгодна оферта за значителна покупка. Личните, романтични и любовни отношения ще са спокойни, до идилични както при семейните Стрелци, така и при тези, които от скоро са във връзка. Необвързаните със сигурност ще преживеят моментни трепети, но те няма да са начало на сериозна връзка. 

Козирог

Подгответе се психически, че предстоят неизбежни неприятности. Приемете ги като поредното изпитание, не се разстройвайте излишно, помнете че „когато една врата се затваря, две други се отварят“. Онова, което в даден момент приемате като загуба, всъщност ви отървава от ненужен товар. Някои проблеми от личен характер ще попречат на концентрацията ви и ще се отразят негативно на текущата работа. Приемете спокойно отправените забележки и се постарайте своевременно да коригирате пропуските си. Възможно е да получите изгодно бизнес или професионално предложение около средата на месеца. Информирайте се за всички подробности, за да не се окажете жертва на манипулация. Доходите ви ще са регулярни, ще разполагате с достатъчно средства, но независимо от всичко трябва да се въздържате от прояви на разточителност. Допълнителните приходи няма да са големи и е по-добре да ги оставите за запас, вместо да ги харчите веднага за ненужни дреболии. За семейните Козирози, независимо дали са с дълъг стаж или са оформили отношенията си съвсем скоро, предстои кризисен момент. Подозрения в изневяра, невъзможност да се намери общ език при обсъждане на важни въпроси, обвинения за несъзнателно изпусната остра дума… Не бързайте да „скачате от кораба при сигнал за настъпваща буря“, тя ще отмине и чувствата ви ще станат още по-силни. Необвързаните през този месец ще създадат връзка и докато осъзнаят какво се случва ще я прекратят. Може да е леко разочароващо, но благодарение на приятелите, ще преодолеят кризата. 

Водолей

Основателно ще се радвате на успехите си през този месец. Ще сте в благоприятната позиция да подбирате работата си и да се занимавате предимно с това, което ви харесва. А в някои моменти ще си кажете, че ви харесва, за да се справите по-лесно. Имайте предвид, че преумората може да предизвика здравословни проблеми. Професионалните задачи ще са сложни, но ще са начин да разкриете потенциалните си възможности. Организирайте работата си така, че да не зависите от външно съдействие, което би могло да ви забави или поведе в погрешна посока. Не занимавайте близките и роднините с проблеми, отнасящи се лично до вас, ще навредите на отношенията си. С допълнителните финансови постъпления ще имате възможност да покриете съществуващи към момента кредити. Ще се наложи да отделите част от средствата, за да подпомогнете родителите си, не им отказвайте. Преценката ви за връзката, в която се намирате в момента е нереална. Имате два варианта: или да оставите нещата такива, каквито са и да чакате инициатива за промяна от партньора си, или да се разделите и да живеете известно време в самота. Подходящата тактика е да изчакате. Препоръката към семейните Водолеи е да не се хвърлят в краткотрайна любовна авантюра само с цел повдигане на адреналина, защото няма да могат да запазят тайната и ще се наложи да изкупуват греховете си на твърде висока цена. 

Риби

Колкото и лесно да ви се получават нещата, имайте си едно на ум, не сте всезнаещи. Не се безпокойте да споделите, да потърсите още едно мнение, да се възползвате от чуждия опит. Ще ви помогне да преодолеете съмненията и да подобрите отношенията си. Когато се налага да участвате в екипна работа, подбирайте внимателно колегите или сътрудниците си, ако сте в позиция да го направите. Крайните резултати ще покажат кой как работи и кой какво заплащане заслужава. В същото време ще забележите пропуските на другите участници, ще си изградите мнение, а и ще имате аргументи в своя полза. Не коментирайте финансовото си положение и не демонстрирайте стандарта си на живот. Обсъждайте скъпите покупки с близките си. Ограничавайте се в по-ниски суми, когато решите да им направите приятна изненада. Семейните представители на вашия знак ще се занимават преимуществено с уреждане на домашни и битови въпроси. Разбира се, няма да са сами, всичко ще се случва с участието и на другите членове, но заниманията ще са повече практични, отколкото емоционални. Що се отнася до необвързаните, предстоят им интересни преживявания. Ще променят отношението си към човек, когото познават отдавна. Връзката ще се задълбочи и придобие романтични нюанси. Дали ще има бъдеще или не, ще покаже бъдещето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари