IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7-и юли

7 юли 2019 07 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Поведението на близките ви може да предизвика раздразнение. По-точно нежеланието им да се включат в дейностите, с които вие имате намерение да се занимавате. Не очаквайте да им въздействате със силови средства. Върнете се към свои недовършени занимания, които зависят само от вас.

Телец

Стари теми отново ще завладеят съзнанието ви. Една от тях може да е темата за парите, отражението им на ежедневието и на социалния ви статус. Богатството няма да ви направи по-добри, но грешните инвестиции със сигурност може да ви направят по-бедни. Ограничете се само в обмисляне на бъдещите си стъпки, активните действия оставете за по-късно.

Близнаци

Меркурий, вашият управител, от днес тръгва в ретроградно движение. Насочете усилията си към разни дребни домашни ремонти или размествания, които не сте успели да довършите, няма да ви затруднят. Всичко останало ще изглежда така, сякаш сте го правили „с две леви ръце“.

Рак

Настроението ви ще е коренно различно от това на близките и фактът, че не реагират по вашия начин може да ви натъжи. Уединете се, ограничете контактите. Запишете мислите, които ви вълнуват и идеите си. След време ще ви потрябват.

Лъв

От днес Меркурий влиза в ретроградно движение във вашия знак. Ще се наложи да спрете някаква започната дейност по независещи от вас причини, които не ви позволяват да докарате нещата докрай. Не го преживявайте драматично и не „лекувайте напрежението“ с вкусна храна. Грамчетата, качени днес, бързо ще се превърнат в килограми.

Дева

След навлизането на Меркурий в ретроградно движение е желателно да ограничите инициативата и да се откажете от девиза: всичко или нищо. Каквото и да направите със сигурност ще се наложи да го доработвате, така че овладейте ентусиазма. Най-добре ще е да използвате днешния ден за почивка, при това пасивна.

Везни

Ще разполагате с достатъчно време. Използвайте го за да постигнете хармония между физическото и психическото си състояние. Подредете приоритетите си и имайте предвид, че някои правила може да се променят „в движение“. Бъдете готови да се съобразите.

Скорпион

Натрапчива идея може да ви преследва през целия ден. Ще бъде нещо като мелодия, която не можете да „изхвърлите“ от съзнанието си. Със сигурност ще успеете да я формулирате ясно и точно вечерта, но не е нужно да бързате с реализацията ѝ. Финансовият резултат от нея все още е мъгляв.

Стрелец

Не се поддавайте на изкушението да тръгвате на път по непознат маршрут и към непозната местност. Вместо удоволствие пътуването ще ви постави пред не едно изпитание и ще предизвика смесени чувства. И ако се ядосате, което най-вероятно ще се случи, не си го изливайте на близките си.

Козирог

Идеята да разнообразите близките си с някакво развлечение не е лоша, но не настоявайте, ако те не се съгласят веднага. Приемете го като сигнал, че може да попаднете в ситуацията, в която „добрите намерения водят към ада“. Ориентирайте се към занимания, които не изискват много усилия и точност, за да си спестите грешки.

Водолей

Ще се справите с усвояването на нова информация, ако го правите за разнообразие и удоволствие. Онези от вас, на които се налага да усвоят учебен материал може да се натъкнат на затруднения, неясноти, да им убягнат важни факти. Ако насочите енергията си в правилната посока бихте могли за ден да направите онова, което други правят за месец.

Риби

Не сте в позиция да влияете на събитията и печелившата тактика е да „плувате по течението“. Няма да можете да постигнете желанията си веднага, но затова пък ще го направите без особени усилия. Сроковете на някои ваши уговорки ще се променят. Използвайте допълнителното свободно време лично за себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари