IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пързалка в летище – защо не?

13 юли 2019 09 30

Сингапур отново изуми своите посетители

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Едно от най-досадните неща, когато тръгвате на почивка, е да трябва да бързате за полет. А ако изходът ви се намира на другия край на летището, тичането ви е неизбежно. По някаква нелепа случайност обаче, точно тогава, само вие бързате да хванете самолет, а всички други пътници спокойно обикалят и се наслаждават на гледката и магазините.

Все някой ще се намери да върви пред краката ви, да се спре внезапно, за да може вие да се блъснете в него и евентуално да се зароди скандал, който още повече ще ви забави. Нервите, които ще изразходите още преди да сте се качили на самолета, може да ви скапят още в началото почивката.

Понякога самите летища не са най-приветливите места, но не е такъв случаят в Сингапур. Летище Чанги, което често е наричано най-доброто в света, разполага с удобства, каквито човек не би предполагал, че може да намери на такова място. От 17-и април то дори се сдоби със свой първи търговски център.

Целта – пътниците, които имат голям престой преди полет, но недостатъчен, за да разгледат Сингапур, да могат да прекарат времето си по-приятно. Освен своите магазини, заведения за хранене, зони за забавления и игри, центърът разполага с 40-метров водопад.

Снимка: Jewel Changi Airport Facebook

Сега летище Чанги се сдоби и с още една атракция. Видео, заснето от пътник, показва как чрез пързалка се стига от горния етаж на сградата до изхода за полета. Съоръжението е монтирано на терминал 4 и предлага невероятно изживяване както за малките, така и за големите посетители на Сингапур.

Това обаче не е единствената пързалка на летището. На терминал 3 има даже по-голяма, която е определена за най-високата пързалка в летище. Тя се издига на 12 метра височина и може да ви преведе през четири етажа – от етаж 1 до подземие 3.

Ако искате да се възползвате от тези услуги на летището, трябва да си вземете нещо за минимум 10 долара в един от ресторантите или пък в някой от множеството магазини. Със сигурност вече знаем кое ще ни е следващото пътуване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари