IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преди да стане херцогиня: Кое училище е посещавала Меган Маркъл?

11 юли 2019 05 40

Съпругата на Хари – в едно учебно заведение със Скарлет Йохансон

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Въпреки че сега не се разбира с баща си, в миналото родителите на Меган Маркъл винаги са се стремили да ѝ дадат добро образование и затова бъдещата херцогиня на Съсекс посещавала престижни учебни заведения.

Така, в началното училище, Маркъл била ученичка в Little Red School House в Ню Йорк, съобщава The Telegraph.

В същото учебно заведение е учила още актрисата Скарлет Йохансон. Това става ясно от още неиздадената книга на Андрю Нортън. В нея пише че Меган е участвала в много училищни постановки и в това число е играла главна роля в пиесата „Как Гринч открадна Коледа“.

Що се отнася до бившата ѝ колежка Скарлет Йохансон, според бъдещата книга, звездата от „Отмъстители“ и „Дух в броня“ не стигнала до главна роля в постановка, а просто пеела в хор.

Снимка: Reuters

Изданието също така допълва, че в същото училище са учили още дъщерята на Джони Деп – Лили Роуз Деп и дъщерята на режисьора Кевин Смит – Харли.

В момента съпругата на принц Хари е изоставила кариерата си на актриса, заради ангажиментите си в кралското семейство. Все още тя поддържа добри отношения само с нейната майка Дория, която и присъства на кръщенето на сина й Арчи.

Що се отнася до баща ѝ, двамата така и не са се виждали от времето преди сватбата. Томас Маркъл също така не е виждал и внука си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари