IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наруши ли Меган Маркъл протокола на Уимбълдън?

11 юли 2019 07 50

Херцогинята беше подложена на множество критики

Снимка: Getty

Снимка: Getty

Появата на Меган Маркъл на трибуните на тенис турнира Уимбълдън предизвика едновременно фурор и критики. Почитателите на херцогинята бяха доволни да я видят да се забавлява и да забрави за момент кралските си задължения, но критиците веднага намериха за какво да се хванат.

Първоначално беше съобщено, че Меган е отказала да се снима с фенове, които седят близо до нея. Бодигардовете на херцогинята са молели всеки, който се намира в близост до нея, да не изважда мобилния си телефон и да не притесняват съпругата на принц Хари. Причината, според източници, била, че Меган искала да говори лично с хората, а не да става обект на снимки.

Една фенка дори е била помолена да не снима самия мач, тъй като Меган попада в обектива, а херцогинята е искала да се „наслади на гледката спокойно“. Въпреки че двубоят на Серина Уилямс се предава пряко в целия свят и камерите не спираха да показват Меган, феновете така и не успяха да се доберат до заветните фотоси.

Снимка: Getty

Сега обаче, херцогинята е на мушката на други критици, които смятат, че тоалетът, който тя е избрала е бил крайно неподходящ. Политиката на Уимбълдън задължава хората, седнали в ложите, да са облечени строго официално, независимо от важността на мача.

Меган обаче реши да заложи на по-обикновения стил и избра дънки, които съчета с бяло сако. Най-вероятно изборът ѝ е продиктуван от това, че не е искала да привлича внимание към себе си, но критиците изобщо не харесаха това.

Според The Times UK, един от служителите на турнира нарекъл Меган кошмар заради всичките ѝ изисквания и избора ѝ на облекло. Неофициалният тоалет коства покана на херцогинята да застане в кралската ложа, но това никак не я притесни като тя се забавляваше искрено при победата на своята приятелка Серина Уилямс.

Снимка: Getty

Друг е споделил, че всъщност херцогинята няма право да носи дънки в кралската ложа, както и шапка. За сравнение, дни преди Меган да посети Уимбълдън, Кейт Мидълтън също беше на трибуните. Тя обаче спази протокола до точка и се наслаждаваше на мачовете от кралската ложа.

Дали е било грешка, или Меган наистина е искала да покаже на хората, че е една от тях, независимо от кралското си положение, никога няма да разберем. Но едно е сигурно – на Уимбълдън си има правила и те важат за всички.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари