IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви вдъхновява и мотивира?

13 юли 2019 14 15

Вижте как всеки знак постига целите си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Едни зодии се характеризират с увереност и дързост, други се отличават с търпение. Какво ги мотивира и вдъхновява и как постигат целите си?

Вижте мнението на астролозите.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Овен

Хората от тази зодия не обичат да чакат, а просто действат. Когато нещата са извън техния контрол, те се ядосват искрено и са изпълнени с взривоопасни емоции. Те се вдъхновяват от трудностите и се борят докрай, като почти никога не се отказват, дори каузата да не си струва.

Човекът Овен винаги има план, но понякога действа твърде импулсивно, без да слуша мъдрите съвети на близките си. Опитайте се да контролирате емоциите си, за да не допуснете груби грешки в плана си за постигане на целите и мечтите си. Ако го направите – ще успеете в начинанията си!

Стрелец

Хората от тази зодия са горди, независими, но в действителност – уязвими за много неща. Те работят усилено и енергично за сбъдването на мечтите си и винаги искат правилните неща в живота. Лошото е, че понякога те се разпиляват в много посоки и/или пък се забиват в грешната посока. Работата е там, че те се мотивират от чувството на свобода – искат да дишат леко и да усещат, че никой не се опитва да ги спъва по пътя им. Внимавайте с поемането на непремерени рискове!

Лъв

Мотивацията на хората от тази зодия се крие в желанието им да блестят и да имат всичко най-хубаво в живота. Това са хора на честта, които имат голямо его и искат да бъдат винаги на върха. Лъвовете умеят да се грижат сами за себе си, като не обичат да се ангажират с неща, които не са им приятни. Те трябва да се научат да обръщат внимание на подробностите в реализирането на плановете си, иначе може да изпуснат някои важни акценти, което може да доведе до лоши последствия.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Козирог

Тези хора са супер работливи, чак работохолици. Те се стремят не толкова към върха, колкото към това да си извоюват престиж. Истинските Козирози имат много високи стандарти за почти всичко, като именно тези стандарти задвижват тяхната мотивация. Те са много упорити и упоритата им работа им се отплаща, но чак след време. Хората от този зодиакален знак трябва да се научат да бъдат малко по-импулсивни, ако искат успехът да ги споходи по-рано в живота.

Телец

Хората от тази зодия обикновено са личности, на които другите могат да разчитат. Те са като скала – непоколебими, твърди и постоянни. Освен това те са много прагматични и притежават стратегическо мислене – тоест, изчакват най-добрия момент, за да направят своя печеливш ход. Най-голямата мотивация за Телците са парите и материалните награди – те ги обичат и са готови да работят усилено, за да ги натрупат. Важно за тях е да се съсредоточат и върху нещата, които не са материални, ако искат да сбъднат всичките си мечти.

Дева

Девите се вдъхновяват от това да убедят всички останали, че са най-точни, най-способни, най-надарени и най-съвършени. Те действат логично и методично за постигането на целите си. Понякога Девите не бият на очи, но накрая всички се убеждават в тяхната стойност. Това, което може да наруши мотивацията и вдъхновението им е тяхната голяма критичност, която може да ги обезвери.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Везни

Всички Везни се колебаят много преди да направят реален ход в живота. Понякога на тях просто не им пука, твърде безотговорни са към плановете си и им липсва всякаква амбиция за успех. Те изглеждат доста отстъпчиви, но в един момент може да изненадат всички като се възползват от шанс, който се появява веднъж в живота. Тяхната мотивация се крие в надеждата им за по-добро бъдеще. При тях нещата често си идват на място от само себе си.

Близнаци

Тези хора се вдъхновяват от желанието си за общуване и комуникация. Те са работливи и услужливи, но умеят да се въвличат в много проблеми, от които обаче умеят и да се измъкват. Близнаците цял живот търсят удовлетворение в живота си като все се чудят дали наистина са щастливи и какво наистина ги прави такива. Те никога не са съвсем сигурни какво точно искат да постигнат.

Водолей

Този знак се мотивира и вдъхновява от приключенията и разнообразието. Повечето Водолеи искат да изживеят живота си по вълнуващ, див начин. Като цяло хората от тази зодия имат много приятели, с които обичат да прекарват времето си. Тези личности имат ефективен подход към работата – те се ориентират бързо, а когато започнат нещо – трудно могат да бъдат спрени. Водолей е знакът на мисълта, така че тези хора инстинктивно знаят правилния път за напред.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Рак

Повечето хора от този знак притежават сериозна устойчивост, въпреки че изглеждат слаби и раними. Ракът просто умее да оцелява при всякакви ситуации – дори при бедствия. Той умее да се защитава. А също така хората от тази зодия знаят как да се вслушват в собствения си вътрешен глас. Ракът се мотивира най-много от желанието си да направи близките си хора истински щастливи. По отношение на бизнеса, хората от тази зодия искат да се чувстват нужни и чувани от другите.

Скорпион

Този знак притежава вътрешна напрегнатост. Скорпионите се вдъхновяват от това да намират смисъл в нещата в живота си. Те изглеждат екстроверти, но всъщност са много прикрити. Тези личности могат да ви се струват трудни, защото са изключително уверени, но е факт, че те са пълни с познание, прозрение и умение. Те трябва да се научат да споделят мислите и мечтите си със своите приятели и семейство, за да получат допълнителна подкрепа.

Риби

Рибите са склонни да се извиняват ненужно, да се подценяват без основателна причина и като цяло не могат да приемат комплименти. Това поведение често им създава проблеми и пречи на мотивацията им. Рибите трябва да намерят нещо в живота си, което ги вдъхновява и в което са убедени, че са добри и кадърни. Тогава ги очаква светло бъдеще, защото ниското им самочувствие няма да им пречи и да ги отклонява от пътя им. Понякога Рибите твърде лесно приемат поражението, затова най-важното за тях е да намерят нещо, което им носи вътрешно задоволство.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари