IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодията разкрива: Какъв е най-големият ни страх?

14 юли 2019 14 15

Овенът се страхува от загуба на близки хора

Снимка: istock

Снимка: istock

Обичаме да четем какви са положителните ни страни според астрологията. Но нека надникнем и в по-тъмните ъгълчета, където стоят страховете и фобиите.

Ако сте наясно с тези страхове и негативни мисли, характерни за вашия знак, може би ще намерите начин да ги преодолеете по-лесно и бързо.

Ето и кои са те:

Овен: Страх от загуба на близки хора

Единственото нещо, което може да уплаши хората от тази, иначе смела зодия, е да изгубят свои близки хора. Човекът Овен е войник, който мрази да губи битките си, но в борбата си за надмощие той понякога наранява тези, които го обичат, без дори да го осъзнава.

Когато действията на вашия Овен започнат да имат обратен ефект, трябва да намерите начин да му го кажете, преди да решите да изчезнете от живота му. Той ще осъзнае грешката си. За съжаление вроденото му безпокойство го подтиква към това да се бори и бунтува, дори когато няма война.

Телец: Страх от финансова нестабилност

Човекът Телец обича да се чувства удобно и иска да живее в охолство. Това, което може да го уплаши до смърт, е опцията да изгуби своя комфорт завинаги. Телците се стремят към финансова стабилност, не заради самите пари, а заради това, че финансовите възможности вървят ръка за ръка с удобствата. Телците не печелят пари, само за да печелят, а за да харчат. Нищо не ги плаши повече от финансовата нестабилност.

Близнаци: Страх от вземане на решения

Близнаците променят своите решения, становища, избори и дори обещанията си през цялото време. Причината? Те не могат да се придържат към тях по природа. Те са пъргави манипулатори, които бързо забравят какво са казали първоначално. Това е тяхната сила, но и голяма слабост. Те не са способни да вземат решения и да се придържат към тях, именно заради двойствената си личност. Проблемът на Близнаците е, че те винаги имат много големи идеи, но никога не знаят коя е най-добрата.

Рак: Страх от напускане на дома

Тези хора се чувстват най-сигурни у дома, където са в безопасност от големия свят. Иронията на съдбата им е, че те сами се поставят в изолация, именно заради страха си да не попаднат в капана на място или ситуация, от които бягството им ще е трудно. Затова, ако имате близки хора от тази зодия, карайте ги да бъдат по-отворени към света, както физически, така и емоционално и по-често да се втурват в непознати за тях неща. По този начин те ще се научат да се радват повече на личната си свобода.

Лъв: Страх от пренебрежение

Ако има едно нещо, което притеснява представителите на зодия Лъв, това е някой да ги подцени или пренебрегне. Лъвовете мразят, когато другите ги игнорират. Те посвещават голяма част от времето си в това да печелят вниманието на хората в живота си. Те смятат, че влияят и въздействат на хората, именно заради това че са център на внимание. Те живеят според поговорката: „Ако едно старо дърво падне в гората и никой не е наоколо, за да го чуе, все едно нищо не е паднало!“.

Дева: Страх от несъвършенство

Девите са перфекционисти, които мразят дезорганизацията в личния си живот, и именно тя може да предизвика чувството им на отчаяние и да ги извади от релси. Хората от тази зодия могат да се потиснат дълбоко, ако в живота им се появи някакъв хаос, който те не могат да сложат в ред. Те съзнателно се страхуват от несъвършенствата в околния свят, но най-много се плашат от своето вътрешно несъвършенство.

Везни: Страх от изоставяне

Тези хора са интелигентни, любящи и много романтични натури. За тях е трудно да си представят, че могат да останат сами в живота си, без постоянна половинка. Това, специално за тях, е най-големият им страх и нищо не ги плаши повече. Хората от тази зодия се ужасяват, че може някой ден да остареят, да паднат по стълбите и да няма кой да ги вдигне.

Скорпион: Страх от интимност

Скорпионите са тъмни, дълбоки и сложни хора. Те слагат броня пред своите емоции, именно защото са много чувствителни и не искат да го показват, за да не ги наранят. Те се страхуват да разголят душата си, когато са във връзка, защото се ужасяват да не изгубят своята индивидуалност. Те са страстни натури, които обаче често емоционално са дистанцирани.

Стрелец: Страх от затворени пространства – преносно и буквално

Стрелците са истински изследователи по натура. Те обичат да пътуват по света, без да съжаляват за разходите, които това ще им коства. Тези хора са диви, енергични и обичат движението.
Затова те имат клаустрофобия, но не толкова че се страхуват от затворени пространства, колкото до това, че умират от ужас да не бъдат ограничени от битовизмите в живота си. Те не биха жертвали свободата си за нищо на света.

Козирог: Страх от провал

Козирозите са работохолици, които се стремят към успеха с всички сили, а страхът им от провал е вкоренен в душата им. Тази фобия ги преследва цял живот и до голяма степен се отразява на отношенията им с хората. Те или поставят даден човек на пиедестал, или изобщо не искат да имат контакт с него. Козирозите много приличат на Лъвовете в това, че техните страхове ги мотивират в житейския им път.

Водолей: Страх от институции

Хората от този зодиакален знак са готови да прекарат живота си в това да бягат от всякакъв вид интелектуални капани. Те много си приличат със Стрелците в това отношение. Тяхната клаустрофобия обаче, е насочена към институции – училища, болници, брак, компаниите, за които работят и т. н. Те имат нужда от интелектуална свобода, и мразят да са част от групата. Те са оригинални, но трябва да бъдат оставени на мира, за да са щастливи.

Риби: Страх от поемане на отговорност

Рибите живеят в един фантастичен свят и не са готови да пораснат. Това е знакът на контрастите – Рибите са най-мъдрата зодия, но са тези, които най-много се плашат от зрелостта.
Те са безкрайно креативни, но не им е много лесно да се справят с житейските трудности. Това е така, защото те мразят истински отговорностите, които „идват в комплект“ със света на големите.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари