IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които ще имат страхотно лято

12 юли 2019 14 50

Късметът ще е на тяхна страна

IStockphoto

IStockphoto

Лятото е в разгара си. Всеки прави планове за почивка и купони. Но каквото и да правите, няма как да се противопоставите на планетите, които ви ръководят.

Според астролозите, лятото ще е късметлийско за определени представители на зодиака, докато други ще срещнат известни трудности.

Ето кои четири зодии ще имат едно страхотно лято – ще им върви както в личния живот, така и на работното място.

Близнаци

Макар и да са отпускарски настроени, хората от тази зодия имат шанс да получат повишение заради усилията, които полагат през последните месеци. Те ще получат нужната подкрепа и насърчение за идеите, които искат да осъществят. Така постепенно ще се издигнат в очите на своите ръководители.

В любовта звездите също са на страната на Близнаците. Очакват ги романтични топли дни, изпълнени с много страст.

Дева

След лутането кое е най-доброто за техния живот, те най-сетне ще намерят правилния път. Това лято ще се научат да обмислят решенията си и да преценяват всяка една ситуация. Най-накрая ще спрат да се обвиняват и критикуват за минали свои действия и ще започнат да живеят в настоящето.

Според зодията: Какъв приятел сте? (1 част)

Щастието ще бъде на страната на Девите, които през следващите няколко месеца ще поставят себе си на първо място.

Везни

Те ще „летят“ на крилете на любовта. Ако до момента не са случили на човек, с когото да се обвържат, това лято ще се влюбят и ще повярват отново в истинските чувства. Не е изключено да срещнат човек, който коренно ще промени живота им.

Това лято Везните ще се отърсят от самотата и меланхолията и ще поставят ново начало, захващайки се с интересни начинания.

В интуицията е силата ни!

Козирог

Лятото е идеалното време за рестартиране на творческите заложби на Козирозите. Те ще си направят самоанализ на грешките и ще пренасочат енергията си към нещо по-смислено от самосъжаление.

Хората, родени под този знак, ще имат възможност да реализират отдавна забравени планове. За да имат успехи, трябва да са по-уверени и целеустремени.

Останалите представители на зодиака ще се сблъскат с различни перипетии. Това обаче не означава, че ще имат ужасно лято, просто при тях нещата ще се случват по-бавно и с повече усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари