IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хотел в Токио ви позволява да подкарате самолет

16 юли 2019 11 50

Удоволствието обаче трябва да се заплати допълнително

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Винаги сте искали да се качите в пилотската кабина на самолет и да подкарате машината, но нямате нужните способности? Не се тревожете повече. Токио ви предлага да реализирате мечтата си докато си почивате спокойно в хотелска стая.

Става въпрос за хотела Ханеда, който се намира точно до летището в Токио. В него може да се насладите на истински самолетен симулатор, който ви отвежда право на пилотското място на самолет Боинг 737-800. „Полетът“ ви ще е от град Ханеда до Осака и ще продължи около 90 минути. 

Управлението няма да е изцяло ваше, тъй като ви се полага и учител, който ще ви направлява, ако се наложи. Услугата ще бъде пусната на 18-и юли, но има лека уловка. Самото изживяване трябва да се доплаща.

 

 

Самата двойна стая струва 234 долара на вечер и ако изберете тази опция, нямате право да сядате на пилотското място или пък да пипате каквото и да било по симулатора. За да се докоснете до невероятното изживяване, трябва да доплатите още 277 долара. 

Това не е първата такава иновация в Токио. Преди година там отвори врати и първият ресторант, който ви предлага да се насладите на виртуална реалност докато похапвате. Чрез VR очилата имате уникалната възможност да обиколите градове като Хавай, Рим, Париж и Ню Йорк. 

Снимка: Facebook

След това гостите могат да се насладят на четиристепенно меню, което отговаря на традиционната храна на дестинацията, която са си избрали. Например, ако изберете Италия, ще ви бъдат сервирани сьомга и тирамису.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари