IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От какво се нуждае всяка зодия, когато тъгува

17 юли 2019 14 50

Раците плачат, за да им олекне

IStockphoto

IStockphoto

Всеки има нещо, което го кара да тъгува и да размишлява над живота. Едни приемат трудностите твърде лично и се затварят в себе си, докато други предпочитат да споделят емоциите си с някого или да си поплачат, за да им олекне.

Според астрологията, представителите на различните зодии се справят по различен начин с тъгата. На някои знаци им трябват само няколко часа, за да се отърсят от негативизма, а има и такива, които не спират да се самосъжаляват и оплакват с дни.

Ето от какво се нуждаят хората от всяка зодия, когато са тъжни:

Овен (21 март – 19 април)

На Овена му трябват хора, които да го възхваляват и подхранват самочувствието му. Ако са негативно настроени или тъгуват заради нещо, което е разтърсило душата им, им трябват най-близките, които да ги обгрижват.

Телец (20 април – 20 май)

Телецът е прекалено чувствителна натура. Тъгува ли, той обича да се затваря. Може да спи с часове или да лежи безгрижно пред телевизора. Ако искате да разведрите представител на тази зодия, може да го заведете на релакс. Разходка сред природата, масаж или посещение на басейн ще му се отразят добре.

Телецът обича релаксация, така че се опитайте да намерите време да се отпуснете всеки ден. Може да е дрямка или малка пауза между работата.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Те са непредвидими. Обичат да трупат пари, но изпаднат ли в меланхолично настроение, трудно ще ги накарате да работят. Единственият начин да помогнете на тъжния Близнак е като се превърнете в добър слушател и не бъдете критични. Подобно на Телците, те също обичат да се затварят и да мързелуват, затова ще им направите услуга, ако ги изведете на чист въздух или отидете с тях някъде, за да поспортувате.

Рак (21 юни – 22 юли)

Ракът е интуитивен. Той не обича да показва емоциите си и понякога изгражда невидими стени, през които дори и най-близките му трудно биха преминали. Най-доброто нещо за него в тежък емоционален момент е да плаче и така да се отърве от натрупаното напрежение.

Лъв (23 юли – 22 август)

Те се раздават за другите. Могат да са в минорно настроение с месеци. Доброволчеството им помага да се справят с тъгата и да запълнят с нещо по-смислено свободното си време, в което се оплакват от живота.

Дева (23 август – 22 септември)

Един от недостатъците на Девата е тревожността. Те се справят с всяко едно предизвикателство, но в началото са неуверени във възможностите. Тяхната свръхкритичност и нервност ги карат „да циклят“ на проблемите повече от необходимото. Тъгуват ли, трябва да се опитате да ги ангажирате с нещо, което няма да ги стресира и да им напомня, че са лабилни.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Те винаги търсят хармонията и често страдат, когато не срещат справедливост. Прекалено нерешителни са и колебанията им могат да се засилят под въздействие на околните. В труден момент се нуждаят не само от внимание, но и от някого, който да погледне на проблемите от тяхната камбанария.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Те са прикрити. Дори и да страдат за нещо, не биха го показали на най-близкото си обкръжение. В стремежа си да се правят на безпощадни, те таят дълбоко в себе си всички проблеми и в един момент стават прекалено гневни. Скорпионите са работохолици и ангажираността ги успокоява. Въпреки това не бива да се натоварват твърде много, защото може да ги избие на агресия.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Те са доста вироглави на моменти и се целят нависоко. Тъгуват ли, то не е задълго. Трябва да ги заведете на пътешествие или някое ново място. Стрелците обичат да пътуват и бързо ще забравят за мрачните мисли, ако вършат онова, което ги прави щастливи.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Хората от тази зодия изпадат в големи драми и винаги анализират проблемите надълго и нашироко. Ако се опълчите на Козирог и се опитате да му дадете съвет в неподходящ момент, той е склонен да прекрати завинаги отношенията ви. Тъгата го кара да прави много грешки, за които по-късно съжалява. Затова действайте внимателно и му покажете, че може да разчита на подкрепата ви.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите са независими личности и се чувстват най-добре сред приятели. Затова бързо ще забравят за тъгата, ако има кой да ги прегърне. Въпреки това, те не обичат да споделят и само ще ги ядосате, ако искате това от тях.

Риби (19 февруари – 20 март)

Те са доста меланхолично настроени и това често им пречи в живота. Има дни, в които обичат да бягат от действителността и се отдават на мрачните мисли. Изолират ли се, трудно ще ги развеселите. Онова, което може да ги откъсне от тъгата, е да ги ангажирате с креативни задачи, където е силата им. Творенето им носи радост и ги нахъсва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари