IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подходящ домашен любимец според зодията

18 юли 2019 14 50

Какво животно да си вземете вкъщи

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Искате да си вземете животно вкъщи? Не бързайте толкова. Първо трябва да сте сигурни, че ще имате време и възможност да се грижите за него и да му обръщате необходимото внимание. Ако сте изправени пред дилема дали да си вземете куче или котка, зодията може да ви помогне.

Всеки зодиакален знак е уникален и харесва различни неща. Тази черта от характера ви, може да се окаже с решаващо значение при избор на домашен любимец. Възможно е дори зодията да ви покаже точно от какъв приятел се нуждаете. 

Ето няколко предложения за това какво точно да отглеждате вкъщи в зависимост от зодията ви.

Овен

Хората от тази зодия обичат приключенията и спонтанните неща. Обичат да прекарват повече от времето си навън и затова им трябва компания, която винаги да им угажда за дългите разходки. Затова за тях е най-добре да се сдобият с куче, което ще има същата енергия като собственика си и винаги ще е готово за приключения сред природата.

Телец

Те са здраво стъпили на земята, много търпеливи и понякога мързеливи. Най-добре ще бъде да си вземат хамстер, който не изисква много грижи, но пък е забавен за игра. Имате и възможност да си го държите в ръката и да му се радвате, а след това да го оставите в клетката, където той ще се чувства най-удобно. 

Близнаци

Представителите на тази зодия обичат доста да говорят и да бъдат център на вниманието. Техен най-добър приятел ще бъде животно, което ще може да им отговаря и да води разговор с тях. Така че, ако сте зодия Близнаци, хубаво е да проверите зоомагазините за говорещ папагал, който е едновременно интелигентен, разговорлив и интересен за гледане. 

Рак

Емоционалността на Раците е определяща черта в характера им. Те често искат да се чувстват сигурни и обичани от околните и имат склонност да изпадат в депресия, ако усетят, че хората ги забравят. Затова, те имат нужда от домашен любимец, който да им даде това внимание, от което се нуждаят. Изберете си лабрадор или голдън ретривър, които са лоялни, любящи и никога няма да ви напуснат.

Лъв

Тъй като те се смятат за най-добрите във всичко, им трябва животно, което се чувства по същия начин. Котката е чудесен избор за тези хора, защото и те обичат да привличат вниманието на околните върху себе си. Също така няма да ви досаждат много, когато сте заети с други задължения.

Дева

Педантични до краен предел, Девите едва ли биха искали животно, което ще превърне къщата им в бойно поле. Те биха изпаднали в ужас, ако се приберат и видят пода си в кални стъпки или видят кабелите си надъвкани. Най-доброто решение за вас е риба. 

Везни

Хората от тази зодия обичат тишината и хармонията в дома си и не биха си паснали с любимец, който издава твърде много шум. Също така, Везните нямат много свободно време, което да отделят на животното си. Затова, те най-много ще се зарадват на едно малко морско свинче, което изисква само храна и вода.

Скорпион

Скорпионите са емоционални, напрегнати и потайни по природа. Техният характер ще си пасне най-добре с този на котка, която е със сходни качества. Освен това, представителите на тази зодия ще се чувстват по-спокойни, ако покрай тях се разхожда едно сладко котенце.

Стрелец

Вие обичате да се разхождате из природата и да чувствате свободата. Изберете си порода куче, което може да тича по цял ден, за да може да имате компания за своите приключения. Хубаво е да научите домашния си любимец да пътува в кола или в друг вид транспорт, за да не бъдете сами на следващата си дестинация.

Козирог

Козирозите са работохолици и трудно се решават да се сдобият с домашен любимец. Знаят, че нямат много свободно време, което да посветят на животното си. Затова, първо трябва да претеглите възможностите си и тогава да пристъпите към тази сериозна крачка.

Водолей

Известни с екстравагантния си вкус, хората от тази зодия се нуждаят от домашен любимец, който се вписва в техните изисквания. Може да потърсите какви екзотични птици се продават и да решите дали сте готови да се грижите за такъв вид. Все пак те са интелигентни и изглеждат прекрасно, точно като вас.

Риби

Рибите са емоционални и любящи хора, които се нуждаят от животно, на което могат да дадат своята безгранична любов. Най-добре за тях ще бъде да се сдобият с куче, което разбира емоциите им и ще им предложи прегръдка винаги, когато имат нужда. 

 

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари