IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които са твърде скромни

20 юли 2019 14 15

Те не осъзнават защо получават толкова комплименти

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Поглеждали ли сте се някога в огледалото и веднага да харесате това, което виждате? Може да ви се получава естествено без да се налага да прилагате каквито и да е козметични трикове. Някои хора обаче не виждат в себе си това, което останалите забелязват и често се подценяват.

Астрологията може да повлияе на способността ви да разберете колко сте атрактивни. Ако сте един от скромните знаци, имате склонността да не се фокусирате върху вида си, но пък впечатлявате околните с други качества. Вие се опитвате да се съсредоточите върху други аспекти от характера като въображение, интелигентност или пък атлетичност.

Затова и приемате много странно комплиментите, които хората ви правят и често не знаете как да им отговорите. Ако засечете погледи с някого в градския транспорт, по-скоро смятате, че човекът гледа през вас, а не ви е хвърлил око заради красивия ви външен вид.

Ето пет зодии, които нямат представа, че обръщат погледи след себе си. Вие трябва да вярвате повече в себе си.

Риби

Едва ли ще чуете някой от тази зодия да се хвали за нещо. Те са заети да помагат на другите и нямат време да се вманиачават във външния си вид. Но това и не им се налага. Представителите на зодия Риби не си дават сметка какво виждат хората в тях и често се стряскат, когато някой се опита да им направи комплимент.

Независимо че те имат набито око за другите и забелязват красотата им, Рибите въобще не гледат на себе си като на нещо красиво. Околните обаче са на съвсем друго мнение.

Рак

Раците смятат, че голямото им сърце и грижата за другите са качествата, които привличат хората. Това може и да е вярно, но това не е единственото, което кара околните да харесват представителите на тази зодия. Красотата и сексапилът на Раците кара хората да се залепят за тях като магнит и да не се отделят за дълго време.

Ставате още по-привлекателни, когато ви опознаят. Не само, че сте много красиви, но и нивото на интелигентност също впечатлява останалия свят. Вярвайте повече във външния си вид и не се срамувайте от него.

Дева

Те имат склонността да се вманиачават в своите малки несъвършенства и провали и рядко забелязват това, че те изглеждат чудесно. Девите са умни, което в добавка към сексапила им, ги превръща в истинско съкровище. Ако спрат за малко и се огледат, ще разберат, че доста хора гледат точно към тях.

И това не е, защото им се присмиват, както често си мислят представителите на тази зодия. То е, защото изглеждате прекрасно и не трябва да го криете.

Козирог

Козирозите са наясно със своите възможности и таланти, когато става въпрос за работа, но са абсолютно слепи за визията си. Ако знаехте, че сте привлекателни за голяма част от околните, може би ще спрете да се държите притеснително, когато видите, че някой проявява интерес към вас.

Често смятате, че само вие имате симпатии към отсрещния човек, но в повечето случаи това се оказва грешно. Несигурността в себе си се подсилва, когато някой направи комплимент на Козирога. Опитайте се да приемате ласкателствата по-спокойно, тъй като вие напълно ги заслужавате.

Везни

Представителите на тази зодия не притежават достатъчно самочувствие, за да приемат своята сексапилност и красота. Тъй като не получават множество комплименти всеки ден, те смятат себе си за непривлекателни и често това ги демотивира.

Трябва да повярвате повече в себе си и в своята визия. Независимо, че не получавате ласкателства, бъдете сигурни, че хората се възхищават на това, което виждат. Ако някой ви направи комплимент, приемете го с усмивка и това ще насърчи повече хора да казват това, което мислят за вас.

 

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
li4nata samoprecenka , dava dosta dobra pomo6t v momenti na samohvalstvo , na samozabraviane.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар