IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, чиито съвети трябва да слушате

21 юли 2019 14 15

Те рядко грешат в преценката си

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Има хора, които са добри, имат силна интуиция и лесно различават правилно от грешно. Те са тези, към които се обръщаме, когато сме изправени пред проблем или имаме нужда от съвет. И в тази част от характера, астрологията има пръст.

Някои зодии са доста по-интуитивни от други и служат като морален учител за останалия свят. Те притежават честност, почтеност и са много отговорни. Рядко проявяват арогантност и злоба и винаги може да разчитате на тях.

Вижте зодиите, чиито съвети трябва да слушате.

Козирог

Ако искате да подобрите поведението си към околните, най-добре се обърнете към представител на зодията Козирог. Техните най-често срещани черти в характера са лоялност, кураж и търпение. Рядко ще ги видите да реагират импулсивно и винаги премислят всяко свое действие.
Поставят си високи цели, към които се стремят и накрая ги постигат. Може би, най-негативната им черта е работохолизмът и прекалената отдаденост към професионалния живот. Затова, ако имате близък, който е от тази зодия, задължително се обърнете към него за съвет.

Лъв

Те са свикнали хората да се обръщат към тях за всичко. Обичат да са център на внимание и самочувствието им се вдига още повече, когато някой иска съвет от тях. Но те с право са морален учител за околните, тъй като притежават смелост, лоялност и имат високо ниво на почтеност. Няма да избягат от отговорност, а напротив – ще я погледнат право в очите.

Използват повече ума си отколкото физическите си качества, което ги превръща в надеждна опора в труден момент. Никога няма да ви дадат грешен съвет и ще се опитат да се поставят на ваше място. По този начин ще погледнат ситуацията от вашата гледна точка, за да ви помогнат максимално.

Дева

Девите имат много силен морален компас и са готови да го демонстрират във всеки един удобен момент. Те са честни, винаги са на страната на правдата и определено имат умствен капацитет. Представителите на зодията никога няма да злепоставят някого, за да бъдат в добра светлина самите те. Те са добри хора, на тях може да се разчита и са особено практични в решенията си.
Хората от зодия Дева са винаги себе си, никога не се преструват на някой друг и това е наистина впечатляващо.

Риби

Целият начин на живот на зодия Риби минава под мотото: „Не прави на другите това, което не искаш да ти бъде направено на теб“. Това означава, че те се отнасят към другите с любов, уважение и добро отношение.

Те не съдят другите, а ги приемат точно такива, каквито са. Ако изберете представител на зодията за свой приятел или партньор, ще се научите на това колко важно е да обичаш и да уважаваш всички и да си готов да им помогнеш във всякаква ситуация.

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец са много сърцати и обичат да опознават хората. Те имат засилено чувство за морал и дълг към останалите, но добре знаят и силата на прошката.
Те са честни и винаги ще ви кажат истината и какво действително мислят, дори и това да ви нарани. Целият им живот минава под знака на преживяванията, а оптимизмът ги съпътства всеки ден и във всяка ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари