IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 юли

22 юли 2019 06 00

Какво вещае първият ден от седмицата?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За предпочитане е да не общувате с прекалено много хора. Ограничете се в компанията на най-близките си, защото дори дребни на глед случки и разговори ще предизвикват противоречиви емоции. Въздържайте се от генерални умозаключения, скоро ще установите че са неоснователни.

Телец

Честолюбието ви днес може да се окаже по-мощно от всички останали качества. Неумението да приемете спокойно забележките, които ви правят, борбата за надмощие сред хората от обичайното ви обкръжение, ще се отразят зле на отношенията. Уединете се за известно време, за да си спестите разговори, за които бихте съжалявали.

Близнаци

Не обсъждайте финансови теми с любимия човек днес. Всеки ще „дърпа чергата към себе си“ и няма да намерите правилния отговор. На всичкото отгоре разговорът може да възкреси стари грешки, поводи за ревност, борба за независимост и други претенции, които само ще задълбочат конфликта.

Рак

Романтичното настроение може да ви подтикне към необмислена любовна авантюра. Ако днес поставите начало на интимна връзка тя ще завърши бързо и болезнено. Желанието ви да контролирате действията на най-близките си хора ще ги настрои срещу вас.

Лъв

Магнетични сте и ще привлечете вниманието на човек, който натрапчиво ще се опитва да се сближи с вас. Лошото е, че този човек най-вероятно няма да ви е никак приятен. Не оставайте насаме и измислете убедителна причина да се оттеглите, за да избегнете евентуални прояви на агресия.

Дева

Разпределяйте финансите си отговорно. Денят не е подходящ за инвестиции, скъпи покупки и уреждане на заеми. Намалете разходите, вместо да търсите източници на допълнителни приходи. Каквото и да ви обещават ще се окаже манипулация.

Везни

Незначителна на пръв поглед случка или разговор ще ви подскаже причините за нелогичното поведение на приятел, което преди време сериозно ви е ядосало. Ще ви хрумнат някои промени, които ще се отразят конструктивно на отношенията ви. Изяснете си подробностите преди да пристъпите към реализацията им.

Скорпион

Ще разполагате с подходящи условия за реализиране на дейност, за която преди време сте се натъкнали на непреодолими затруднения. Обстоятелствата са различни и сега ще имате повече от един вариант. Консултирайте се с по-опитни от вас, ако ви е трудно да направите избор.

Стрелец

Преди обед тонусът ви ще е нисък. Ориентирайте се към занимания, които не изискват концентрация. Не насрочвайте важни срещи и не шофирайте, ако е възможно. Регулярни почивки комбинирани с леки дихателни упражнения ще ви помогнат да възстановите обичайния си ритъм.

Козирог

Ще се наложи да се заемете с омекотяването на някаква разправия между роднините си. Никой не помни точно кога и по какъв повод е възникнала, но всички са наострени един срещу друг. Разпитайте първо най-далечните. Те ще са най-малко засегнати и съответно най-обективни.

Водолей

Творческият ви подтик може да ви насочи към експерименти или желание да проявите индивидуализма си. Преценете доколко сте в състояние да си го позволите, отчитайки материалния фактор. Ако не очаквате одобрение и сте сигурни, че разчитате само на себе си, крайният ефект изненадващо може да е и положителен.

Риби

Ще се чувствате най-добре сами със себе си и собствените си мисли днес. Един от дните, в които нямате нужда от компания и сте в състояние да си изградите правилна концепция за всичко благодарение повече на интуицията, отколкото на логиката си. Все пак, давайте си сметка за чуждото присъствие, за да не останете в изолация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари