IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп за 22 – 28 юли

22 юли 2019 14 30

Какво вещаят звездите за тази седмица?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 22-28 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не бива да залагате на силови методи и агресия, ако искате да постигнете целите си през тази седмица. Достатъчно е само да се съобразявате със събитията и да анализирате причините за случващото се. Ще предположите следствията и ще можете да се възползвате от тях. Помислете още веднъж за дадените обещания, особено в областта на личните, романтични и любовни отношения. Ако степента на обвързаност ви тежи, може би е време да промените нещата. Освободете се от архаичните ограничения, за да разгърнете пълноценно потенциала си.

Телец

Огромно количество информация, идеи и предложения ще получите през тази седмица по въпросите, с които текущо се занимавате. Обърнете внимание на най-нестандартните и откачени на пръв поглед подсказки. Точно те ще се окажат перспективни и потенциално печеливши. Не се отказвайте от експериментите, но с умерена доза риск и колкото е възможно по-малки инвестиции. Предпоставките за напредък във всякакво направление са налице. Сладкодумни сте, убедителни, а и привлекателни. Ще успеете да привлечете на своя страна хората, от които зависи реализацията на част от намеренията ви. Даже онези, които преди са ви се противопоставяли ще се замислят и ще променят позициите си. Възползвайте се, но не злоупотребявайте. Действайте с равномерно темпо, за да не събудите подозрения.

Близнаци

Интуицията ви ще е доста по-силна от обикновено. Ще сте и много по-прозорливи. През тази седмица ще намерите отговори на стари въпроси, които от известно време са ви изглеждали „обвити в мъгла“. Ще установите и причините, поради които някой упорито се опитва да спечели благоразположението ви. Ще се окажат далеч не толкова романтични, колкото сте си представяли, но пък ще се сетите как да се възползвате от ситуацията, за да опазите личните си интереси. В личен план е възможно да се случат разни неприятности. Обмисляйте изказванията си, търсете начин да избегнете недоразуменията. Наблюдавайте реакциите на събеседниците си и бъдете готови да изчистите незабавно детайлите, предизвикващи недоверие или неразбиране. Спомнете си твърдението, че добрите намерения водят към ада преди да предложите услуга, която никой не ви е поискал.

Рак

Обстоятелствата ще ви подскажат, че сте на прав път. Още в началото на седмицата ще се убедите, че прилаганите от вас методи на работа са успешни и ще получите очакваните приходи. Продължавайте със същия ентусиазъм, не „отпускайте ръце“ и не разчитайте на „стари лаври“. Напредъкът ви ще е толкова по-устойчив, колкото сте по-активни и старателни. Използвайте малкото свободно време, с което ще разполагате на моменти, за да прегледате вече свършената работа, да я актуализирате или да отстраните пропуските. На този етап е за предпочитане да се придържате към съществуващата стратегия и да не се занимавате с перспективните си планове. Събитията ще са предвидими и ще можете да разпределите силите си, да се запасите с аргументи, опровергаващи опонентите ви и да стабилизирате финансите. Личните отношения понякога ще дават поводи за тревога. Ще ги елиминирате, ако си дадете сметка за вашия дял в тях.

Лъв

Част от постигнатите през тази седмица резултати няма да удовлетворят очакванията ви и ще ви натоварят с мрачни мисли. Може да изпитате недоволство от самите себе си, да съжалите за пропуснатото време и възможности, за случаите, в които сте надценили уменията си и сте подценили ефекта от усвояването на актуална информация. Не се самосъжалявайте, мобилизирайте се и помислете как да наваксате пропуснатото. Приемете го като ново начало, изискващо малко повече старание и упоритост. В същото време е желателно да сте предпазливи към новите си познати и към всякакви предложения, свързани с промяна на материалния ви и социален статус. Повечето идеи в тази насока ще са свързани с висока степен на риск, а това означава и с потенциална опасност от загуби. Обсъждайте вариантите с хора, на които имате безпрекословно доверие и се вслушвайте в мнението им.

Дева

Предстои един сравнително спокоен период, в който ще сте в състояние да разгърнете изцяло уменията си. Ще сте и работоспособни, и убедителни. Ще „подбутнете“ даже проекти, които от доста време циклят на едно място, а напредъкът, макар и малък, ще ви окуражи. Околните ще останат с убеждението, че сте способни „да продадете хладилници и на ескимосите“ и непрекъснато ще ви хвалят, което за вас ще е естествен стимул. През втората половина на седмицата ще се наложи да се заемете с уреждане на личните си отношения. Не си губете времето с чужди грижи, оставете приятелите и близките да се оправят сами. Отстоявайте позициите си дипломатично и в рамките на добрия тон. Ще успеете да възстановите прекъсната преди време връзка, която ви е ценна.

Везни

Създайте си ясен план на работа и точен график още в началото на седмицата и се постарайте да го следвате доколкото е възможно. Ще се натъквате на трудности, с които бихте могли да се справите, само ако си изградите оптимална организация. Фактът, че успявате да преодолеете пречките ще ви зареди със самочувствие. Освен това, по благоприятно стечение на обстоятелствата ще получавате и помощ в най-напрегнатите моменти. През втората половина на седмицата ще се наложи да се заемете с нещо ново, но любопитно. Няма да ви засяга пряко. Ще е по-скоро сътрудничество с приятел, изискващо размах и въображение. Не отлагайте, ще се убедите във верността на твърдението, че човек цял живот се учи и ще установите, че притежавате способности, за които не сте и подозирали.

Скорпион

Независимо че с типичната си прозорливост ще успявате да предвидите повечето обстоятелства, често ще се налага да променяте плановете си в движение и да намалявате темпото. Опонентите ви ще са по-активни от обикновено и ще се опитват да ви залагат капани. Не реагирайте, ако не разполагате с достатъчно информация. Тактиката на изчакването ще ви предпази от загуби. Фактът, че в даден момент вие не разполагате с достатъчно силни козове, съвсем не значи, че конкуренцията разполага с тях. Напрежението постепенно ще понижи тонуса ви и в края на седмицата може да сте доста по-раздразнителни. Ограничете контактите и си осигурявайте достатъчно почивка, съчетана с медитация. Съобразявайте се с желанията на близките си и бъдете готови на отстъпки, които може да не ви изглеждат достатъчно основателни, но пък ще се отразят стабилизиращо на взаимоотношенията ви.

Стрелец

Изненадите през тази седмица ще са свързани предимно с отношенията. При това на всякакво ниво: делови, колегиални, лични… Разговорите често ще са неясни, изпълнени с недомлъвки, което значи, че ще са повод за разногласия и спорове. Овладейте емоциите, игнорирайте провокациите и се старайте да действате с „мирни“ средства. Разгорещените дискусии ще разклатят позициите ви. Проблемите ще останат нерешени и мисълта за недовършена работа непрекъснато ще ви „дърпа“ назад. Ще излезете от затворения кръг, ако не допускате разминаване между думите и действията си. Възползвайте се от моментите, в които решенията ви не зависят от чужда воля и действайте активно. Ще отхвърлите негативите сравнително лесно и ще успеете да сложите в ред поне личните връзки.

Козирог

Със странна оферта може да ви изненадат в началото на седмицата. Няма да е свързана с професионалните ви изяви, а с битовото устройство. Овладейте прословутия си консерватизъм и не бързайте да отговаряте. Помислете за всички плюсове и минуси. Може би все пак ще откриете рационално зрънце в предложението и ще решите да се възползвате частично. Промяната ще е незначителна, но приятна. За практическите задачи, отнасящи се до дома ви, организация на частни пътувания и покупка на нова техника се съветвайте с членовете на семейството си. Не се опитвайте да въздействате на мнението им. Дайте им възможност да действат самостоятелно без да им натяквате стари грешки.

Водолей

През първите няколко дни от седмицата ще се наложи да се справите с някои текущи занимания буквално „на пожар“ като темпото ще ви бъде наложено от външни фактори. Опитайте се да отделите „зърното от плявата“, защото виждайки, че се стараете достатъчно шефът ви или други участници с по-силни позиции от вашите ще започнат да злоупотребяват с уменията ви. Залагайте на оригиналните си хрумвания, а не на директно противопоставяне. Не пренебрегвайте личните отношения заради деловата си заетост. Някои проблеми, които се правите, че не забелязвате, натрапчиво ще привличат вниманието ви. Ако нямате ясна концепция, отстъпете инициативата на любимия човек. Ако и това не помогне, измислете развлечение в приятна обстановка, където трудните разговори стават значително по-приятни.

Риби

Печелившата ви тактика през тази седмица е да наблюдавате и да слушате. Споделената информация и опит съвсем скоро ще ви послужи за да систематизирате бъдещите си планове. Не прекалявайте с активността, достатъчно е да се справяте с текущите си задачи без да огласявате резултатите. Оставете работата сама да говори за вас. Ще си спечелите привърженици. Почти по същия начин трябва да действате и в личен план. Изчакайте с инициативите. Оставете любимия човек да изрази желанията си и преценете дали са изпълними. Ако претенциите ви се сторят прекалени, предложете алтернативен вариант, вместо да се противопоставяте открито. Готовността ви да проявите разбиране сама по себе си ще е достатъчен стимул за овладяване на напрежението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари