IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кредитни карти Evolve от Дайнърс клуб България с промоционални условия

24 юли 2019 13 26

Предложението е до края на септември

Снимка: PR

Снимка: PR

Сезонът на отпуските е в разгара си. Време е за много забавления, които, разбира се, вървят със съответните разходи. Кредитните карти Evolve влизат в ролята на Ваш верен помощник в изживяването на незабравимо и изпълнено с приключения лято. Картите, разработени от Дайнърс клуб България, съвместно с Fibank (Първа инвестиционна банка), са с промоционални условия до 30.09.2019 г.

А за тези, които обичат да летят, но мразят досадното чакане по летищата между два полета, е програмата за достъп до над 850 VIP летищни салона по целия свят.

Осигурено приоритетно използване на услугата Mastercard Fast Track пък гарантира приоритетно преминаване през първа проверка на лични документи и приоритетна лента за проверка на багаж на Летище София – Терминал 2. Бързият достъп до самолета дава възможност да се насладите на предстоящия полет по-пълноценно.

Ако заявите своята карта до посочения период, получавате промоционална лихва и месечна такса наполовина за първите 12 отчетни периода. В промоционалните условия влизат още автоматично участие в Cashback Програмата на Diners и денонощни Concierge услуги – личен асистент ще бъде на Ваше разположение.

С карта Evolve пътуването извън граница е далеч по-спокойно и сигурно. С нея получавате и включена застраховка „Пътуване в чужбина“.

Освен за доброто изкарване на почивката, Дайнърс клуб България мисли и за здравето на своите клиенти. Притежателите на First Lady Evolve ползват и включена допълнителна застраховка „Рак на гърдата“.

Evolve предлага още безлихвен гратисен период до 45 дни, а плащането при търговци в страната и чужбина с картите е без такса.

Кредитната карта Evolve, продукт от ново поколение, обединяваща най-добрите възможности, предлагани от два световни бранда – Diners Club International и Mastercard, се предлага единствено от Дайнърс клуб България. С нея се възползвате от предимствата на две финансови системи в една карта – ползвате един общ кредитен лимит, помните само един ПИН код и получавате едно извлечение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Моника ( преди 4 години )
Значи добре са се постарали за лятото - времето, когато най-много се харчат пари. Да се възползваме от промоционалните условия и да взимаме
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Биляна ( преди 4 години )