IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 юли

28 юли 2019 07 00

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Имате нужда от малко разнообразие и сте в състояние да си го създадете. Не оставайте целия ден у дома с тривиалните задачи. Промяната на обстановката, колкото и да е незначителна, ще ви подейства освежаващо.

Телец

Опитайте да се преборите с проявите на леност и инертност. Ако не можете да го направите сами позволете на семейството и приятелите да ви помогнат. Не оставайте сами в затворено помещение през целия ден.

Близнаци

Постарайте се да спазите уговорките си. При това не „в най-общ план“, а точно. Не закъснявайте за срещи и не давайте неизпълними обещания.

Рак

Вслушвайте се в разговорите около вас. Ще научите интересна информация, от която след време ще се възползвате. Не се противопоставяйте на близките си.

Лъв

Ориентирайте се към творчески занимания. Ще ви въодушевят и ще активират въображението ви. Близките с радост ще споделят интересите ви.

Дева

Уплътнете времето си с интелектуални дейности. Помислете и структурирайте бъдещите си планове. Ще успеете да си създадете ясна и изпълнима концепция.

Везни

Разнообразни събития и впечатления ще имате днес. Действайте активно, но без да стигате до преумора. Не се доверявайте на първото си мнение.

Скорпион

Почти през целия ден ще сте в някакви разногласия с хората от най-близкото си обкръжение. Не се опитвайте да ги манипулирате. Нужни са ви обективни аргументи, за да защитите мнението си.

Стрелец

Ще се наложи да направите малко труден избор между своите интереси и желанията на най-близките ви роднини. Помислете за дългосрочния ефект от решението си. Готовността ви да услужите ще е залог за добри отношения в бъдеще.

Козирог

Желанията и задълженията ви категорично ще се разминат. Колкото и да ви се иска да се хвърлите в някаква авантюра няма да можете да си го позволите. Текущите ангажименти ще ви погълнат изцяло. Чак привечер ще ви остане време за някакво развлечение.

Водолей

Контактите ще са интензивни и ще създадете нови познанства. Чувството ви за хумор от една страна ви прави привлекателни, а от друга ще ви помогне да се измъкнете от някоя и друга конфузна ситуация. Не смесвайте приятелските отношения с любовни.

Риби

Мечтателни сте и е по-добре да си организирате излет, разходка, посещение на непознат исторически или географски обект. Ако се захванете с рутинни занимания ще направите куп грешки, ще се ядосате и след време ще се окаже, че трябва да направите същите неща още веднъж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари