IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп за 29 юли – 4 август

29 юли 2019 11 30

Какво ви чака тази седмица?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 29 юли – 4 август, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма дейност, с която да се заемете и да не успеете да се справите през тази седмица. Основното правило, към което трябва да се придържате е да правите нещата по ред, а не едно през друго и отзад на пред. Професионални задачи, организация на почивните дни, уреждане на личните отношения. Това е правилната програма. Първите няколко дни са подходящи за насрочване на делови срещи. След като Меркурий излезе от ретроградно движение можете да подписвате споразумения, отнасящи се до отпуски, пътешествия, транспортни услуги. В почивните дни ще имате прекрасната възможност да елиминирате всички недоразумения от личен характер, ако не налагате мнението си на любимия човек.

Телец

Ще се случат събития, които може леко да ви объркат. Ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката и да реагирате бързо. Обсъждайте решенията си с близките. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции. Личните отношения често ще са напрегнати. Търсете компромисни варианти. Причината за разминаване на мненията ще е по-скоро духовна, отколкото материална. Помислете добре дали някои ваши принципи не се нуждаят от актуализация.

Близнаци

Прекалено много хора ще се опитват да привлекат вниманието ви през тази седмица. Част от тях ще са лично заинтересовани и привлечени на емоционална основа. Друга част обаче, ще ви търсят с меркантилна цел, за услуга, съдействие или за да споделят тревогите си. Преценявайте бързо кой наистина има нужда от помощ и кой просто се възползва от добрината ви. През втората половина от седмицата ще има приятни изненади, предоставящи ви добра възможност да съчетаете почивката с творческите си умения.

Рак

Няма да се налага да бързате. Събитията ще се развиват предвидимо и след като „навържете фактите“ ще се сетите как да се справите с проблем, който ви безпокои от доста време. Обстановката около вас ще е спокойна, което ще ви даде възможност да наблюдавате близките си и да разсъждавате върху мотивите им за поведение. Изяснявайки си действията им ще намерите решение на съществуващите спорове. Не започвайте любовна авантюра със стар познат, ако имате съмнения в собствените си чувства или ако съвсем скоро сте прекратили предишната си връзка.

Лъв

Присъствието на Слънцето във вашия знак ви прави много по-привлекателни и магнетични. Въпреки всичко, обаче, е желателно да сте предпазливи. Избягвайте контактите с хора, които се опитват да ви занимават с клюки. Създавайте новите си връзки само по собствена инициатива. Дали околните ви харесват или не ще проличи по действията им, а не по изказванията. В началото на седмицата ще можете да уточните подробно всички сделки. Окончателни документи подписвайте след четвъртък.

Дева

Интересен период, в който ще успеете да съчетаете полезното с приятното. Първоначалният ви подтик през тази седмица ще е да поставите всичко около себе си в идеален ред. Прекрасна идея, защото докато сте ангажирани с физически занимания ще си почива мисълта ви. След като дизайнът ви се получи „като по конец“ тонусът ви ще е достатъчно висок, за да стимулира въображението. Бъдещите планове ще се подредят в съзнанието ви без особени усилия. Ще ви остане само задачата да осигурите ресурси за реализацията им и да си организирате предпочитаната почивка.

Везни

В началото на седмицата може да ви се стори, че всички са решили да проверят доколко са ви здрави нервите. Както на работното място, така и у дома от време на време ще избухват спорове буквално без реален повод. Не ги взимайте прекалено на вътре и ако не ви засяга пряко, не се намесвайте. Отделете време за себе си. Погрижете се за външния вид, фигурата, спортната си форма. Ако сте с наднормено тегло и оптимизирате хранителния режим ще получите бърз и устойчив резултат. Подбирайте си подходяща компания за свободното време.

Скорпион

Служебните задължения ще са приоритетни и почти ежедневно сложни. Действайте активно, мислете бързо и разчитайте на опита си. Колегите и шефът ще отхвърлят някои ваши предложения поради неразбиране или несигурност в крайния резултат. Отстоявайте принципите и позициите си. Ако разполагате с достатъчно аргументи и има възможност да действате самостоятелно, то направете го. Като компенсация обстановката у дома ще е непривично спокойна. Толкова непривично, че ще ви направи подозрителни. Може да решите, че е „затишие пред буря“. Не е, просто близките ви усещат, че имате нужда от уют и ви го осигуряват.

Стрелец

Всички домашни задължения, които до момента сте отлагали изведнъж ще станат спешни и приоритетни. Няма да са сложни, но ще изискват време. Не се напрягайте излишно. Помислете, че го правите за близките си и за собствено удобство и ще ви е много по-лесно да се справите. Няма да го чувствате като натрапено задължение. Крайният резултат дълго време ще ви радва. Не е подходящо през тази седмица да се занимавате с уреждане на финансови въпроси. Единственото изключение е, ако някой има да ви връща даден преди време заем. Организирайте времето си така, че да го получите възможно най-бързо. Контролирайте стриктно изразходването на семейния бюджет.

Козирог

Обстоятелствата ще ви подскажат, че доста елементи от ежедневието ви се нуждаят от промяна. Първоначално ще ви е трудно да се ориентирате в поредността на действие, защото не всичко ще зависи лично от вас. Ще имате нужда от съдействие. Помислете на кого можете да разчитате и задайте въпросите си директно. Ще си спестите и време, и енергия. Пътуванията ви ще са кратки, но в известен смисъл напрегнати. Задължително проверявайте документите и оборудването си, колкото и досадно да ви се струва. В случай, че пътувате със собствен транспорт носете със себе си резервно облекло и обувки. Съхранявайте старателно документите си.

Водолей

Ако търсите начин да смените работата си ще получите интересни предложения. Отделете време и се запознайте с наличните мнения на хората, които са имали контакти с въпросните фирми. Опитайте се да насрочите поканите за интервюта в края на седмицата. Провеждайте ги само, ако сте добре отпочинали. Умората ще се отрази на реакциите ви. Текущите събития ще променят мнението ви за хора от близкото обкръжение в негативна посока. Рано е да променяте отношението си, обаче. Дайте им още един шанс. Въздържайте се от експерименти с външния си вид.

Риби

Преживяванията и впечатленията ви през тази седмица ще са свързани предимно с личните контакти. Не е изключено да присъствате и даже да се наложи да участвате в подготовката на семейно или роднинско тържество. Не се престаравайте излишно и не прекалявайте с разходите. Следвайте максимата, че семплото обикновено е най-ефектно и че високата цена невинаги е гарант за високо качество. Контактите на работното място ще са доста отегчителни и в по-голямата си част „губене на време“. Дистанцирайте се доколкото е възможно, за да не създадете у колегите си погрешното впечатление, че се държите високомерно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари