IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какъв партньор ви подхожда

29 юли 2019 14 17

Астрологията може да ви помогне с намирането на точния човек

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Когато харесвате някого, има много фактори, от които зависи дали връзката между вас ще потръгне. Питате се дали и той/тя ви харесва, какви партньори ще са и дали ще си паснете като характери. Но най-вероятно всичките ви обекти на интерес имат нещо общо помежду си.

Според астролози, зодията ви има пръст в това какво точно търсите в хората и по какво си падате. Експертите обясняват, че всичките 12 знака са разделени на четири групи – огън, вода, земя и въздух. Това позволява да се разбере кои от зодиите се държат студено или приветливо едни към други. Тези, които споделят една и съща група, имат най-голяма вероятност да се разбират.

Разбира се, това не означава, че всеки нов партньор е копие на предишния. Астролозите обаче смятат, че те споделят поне една или две черти, които ви привличат.

Ето какво търси всяка зодия в бъдещата си половинка.

Овен

Някои хора приемат твърде отворените личности като заплаха и трудно се социализират с тях. Овните обаче са точно обратното. Те самите обичат да са сред природата и със сигурност екстровертността в човек може да ги привлече с пълна сила.

Хората от тази зодия винаги са готови за приключения и пътешествия. Ако партньорът им предложи почивка на някое далечно място, това ще му спечели още точки, тъй като Овните трудно биха отказали смяна на обстановката.

Телец

За тях с пълна сила важи твърдението, че любовта минава през стомаха. Телците ще оценят високо готварските ви умения и способността ви да измайсторите нещо дори и с оскъдно количество продукти.

Ако в момента сте във връзка с Телец, то може да го зарадвате като го заведете на готварски курс или го изненадате с романтична вечеря вкъщи, приготвена само от вас.

Близнаци

Те са много любопитни за това какво се случва в света около тях. Затова търсят партньор, който споделя този интерес. Някой, който винаги ще е в час със събитията и може да говори на всякакви теми.

Близнаците също се привличат от хора, които създават съдържание за обществото. Ако работите в медия или пък сте автор на книги, или блогър, то бъдете сигурни, че ще привлечете представител на тази зодия не само с външността си, но и с уменията си.

Рак

За тях най-важно е семейството. Те желаят да намерят някого, с когото да осигурят стабилност и сигурност за дома. Лоялността също е на едно от челните места при Раците. Хората от тази зодия лесно се привързват към хора, които говорят с уважение и любов за родителите и роднините си.

Могат да се захласнат и по човек, който притежава собствен бизнес, защото излъчват финансова стабилност. Те веднага ще започнат да мечтаят за хубав и спокоен живот с човек, който може да осигури уют и спокойствие. Такъв, който ще ги накара да се чувстват обичани и защитени.

Лъв

Те обичат хора, които имат талант. Могат да бъдат привлечени към музиканти, актьори или артисти. Това понякога може да се окаже пречка в бъдеща връзка, тъй като Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието.

Все пак, ако партньорът им се окаже човек, който често излиза пред публика, бъдете сигурни, че Лъвът винаги ще е на първия ред. Неговата подкрепа никога няма да бъде замъглена от желанието му вниманието да бъде насочено само към него.

Дева

Грижата за себе си е задължителна за всеки човек. Девите обаче доста повече се вглъбяват в това упражнение. Неслучайно търсят същото и в потенциален партньор.

Грижата за себе си може да е различна при всеки човек. Едни обичат да четат за хранителните стойности на продуктите, а други да прекарват определено време във фитнеса.

Везни

Романтични по природа, представителите на тази зодия търсят същото и в половинката си. Това означава, че може да си падате по хора, които показват любовта си по различни начини – с цветя, изненадващи вечери в хубав ресторант или уроци по танци.

Друга част от зодията се впечатляват от романтични поеми или пък да бъдат посрещнати у дома на свещи. Колкото по-романтичен е другият, толкова по-голям шанс има той с Везни. Ако вие сте представител на тази зодия, оглеждайте се за човек, който е готов да танцува на балади и да ви носи цветя без повод.

Скорпион

Хората от тази зодия лесно се привличат от хора, които все още не могат да решат какво да правят с живота си. Те предпочитат малко мистерия, която да разкриват с напредването на връзката. Научаването за интересите, мислите и предпочитанията е много важно за Скорпионите, но не искат да знаят всичко наведнъж.

Стрелец

Ако притежавате домашен любимец, бъдете сигурни, че ще попаднете в радара на Стрелеца. Независимо дали имате котка или куче, представителите на тази зодия обожават животните и винаги са готови да се грижат за тях.

Идеалната събота за тях е пикник с кучето. Така съчетават спокойствието и прекарват време с най-добрия приятел на човека.

Козирог

Те обръщат голямо внимание на традициите и амбициите. Те не търсят финансовата страна на човека, а по-скоро това какво може да прави и как гледа към бъдещето. Ако бъдещият им партньор има някаква страст, която преследва неуморно, Козирогът е привлечен към него още повече.

Водолей

Повечето хора страдат от чудаци, но представителите на тази зодия търсят точно тази черта в половинката си. Те обичат различното, нестандартното и интересното в човека.

Това може да се отнася до чувството му за стил, хумора или пък опитите му да защитава околните. Най-вероятно всичките партньори на зодия Водолей се борят срещу неправдата и винаги знаят кое е правилно и кое – не.

Риби

Известни с голямото си въображение, Рибите търсят партньор, който може да споделя мечтите им и възгледите за прекрасно бъдеще. Те са привлечени към хора, които са креативни, интуитивни и обичат да защитават хората. Представителите на тази зодия често търсят нещо различно във всяко ново гадже и се опитват бързо да забравят миналото.

 

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
nadiavam se da ne me misliat za tolkova naiven 4ovek za da se vodia po 4etivo za da si tursia polovinkata . obojavam i obi4am prekrasen goliam bliznak i malko hlapence , te sa moia li4en sviat
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар