IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 юли

30 юли 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обсъждайте всички въпроси, отнасящи се до данъци, имоти и промяна на плановете с близките си. Съобразете се с мнението им, дори и да не ви харесва. Въздържайте се от импулсивни решения.

Телец

За предпочитане е днес да насочите вниманието си към работа с документи. Прегледайте и архивите си. Не е изключено да получите закъснял отговор на свое запитване към държавните институции. Към момента няма да е актуален, но независимо от всичко ще е полезен.

Близнаци

Занимайте се с документи, свързани с уреждане на финансови въпроси. Обръщайте внимание на подробностите и забелязвайте къде се подписвате. Подходящо е днес да продадете или подарите вещи и предмети, които не са ви нужни.

Рак

Ще сте доста ангажирани, но независимо от това е желателно да отделите време и да помислите за организацията на личните си взаимоотношения. Някои от тях са изгубили смисъла си. Крайно време е да се освободите от товара на миналото.

Лъв

За препоръчване е да се ориентирате към самостоятелна работа. Спазвайте предварителния си график и правилата. Предстои важен разговор с колега, приятел или роднина, който трябва да проведете без свидетели.

Дева

Диалог с родителите или децата ви ще подскаже някои промени, които знаете, че са необходими, но ви е трудно да предприемете. Връзка от миналото ще повлияе на решение, предстоящо в близкото бъдеще.

Везни

Много дебати ще се водят около вас. От благоприличен разговор често ще се стига до ожесточени спорове. Не бързайте да споделяте мнението си и да се включвате в групи. Обстоятелствата ще се променят.

Скорпион

Приемете пречките, на които се натъквате днес като предупреждение. Спазвайте правилата, въздържайте се от импровизации, за които след време може да се наложи да платите скъпо. Проверете си документите преди да тръгнете на път.

Стрелец

Не е желателно да стартирате нови проекти и да тръгвате на дълъг път. Въздържайте се от откровения за личния живот, финансите и професионалните си успехи. Колкото и благонадеждни да изглеждат събеседниците ви, някой ще се изкуши да ви вкара в интрига.

Козирог

Потърсете квалифицирана консултация за въпроси, които не са в сферата ви на дейност. Направете го лично или с писмо, а не по телефона. Въздържайте се от критики на чуждите постъпки, ще си създадете врагове.

Водолей

Подхождайте към заниманията си отговорно и добросъвестно. Ще се справите дори със сложни задачи, ако сте достатъчно прецизни. Контактите ще са интензивни, но преценявайте кои са неотложни и игнорирайте останалите.

Риби

Единственият начин да намерите правилни отговори на въпросите си е да направите обективна оценка на фактите. Пренебрегването на една или друга предполагаема спънка рано или късно ще ви принуди да се върнете назад. Ако анализирате прагматично трудностите ще установите, че са преодолими.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари