IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стюардеса се скри в багажното

1 август 2019 14 30

Искала да разсмее пътниците

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Първите хора, които се качват на самолета, са стюардесите. Те трябва да се уверят, че всичко е наред, почистено и готово за пътниците. Полетът на компанията Southewest Airlines обаче започва малко по-различно. Първите пасажери, които се качват в самолета стават свидетели на нещо необичайно.

Вместо да намерят място за ръчния си багаж в отделенията над главите им, някои от хората намират стюардеса. Един от пътниците – Вероника Лойд, заснема цялото преживяване и качва клипа в социалните мрежи. На него се вижда как жена от екипажа на самолета лежи спокойно в багажното отделение и се забавлява с реакциите на хората.

Полетът е бил от Филаделфия до Нашфил, а Вероника споделя и снимки, под които пише „Това сън ли е?“. В официално съобщение до Daily Mail, от авиокомпанията Southwest Airlines заявяват, че действията на стюардесата са били с цел забавление и нищо повече. „Нашите служители са известни с огромното си чувство за хумор и невероятни характери“, заяви говорител на компанията.

Снимка: iStock

Той уверява, че все пак Southwest Airlines поставят безопасността на първо място и пътниците няма да се натъкнат на такива забавни, но непрофесионални постъпки по време на който и да е полет, изпълняван от компанията.

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари